Šta je novo?

PS1 gamepad adapter

• Začetnik teme Začetnik teme Roksab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Roksab

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2008
Poena
319
ovako nesto?

PS_PS2_Controller_To_USB_PC_Adapter_Converter_PSX_PS1.jpg

Da li moze da se koristi adapter predvidjen za PS2?

Adapter imas da kupis u firmi Positive iz Novog Sada. Makar sam ga ja tamo narucio i platio negde oko 600 dinara. Ako te interesuju blizi detalji, link i slicno kontaktiraj me na pm 🙂 Pozdrav

Ne bih mogao 100% da tvrdim ali 90% sam siguran da moze. Mislim da sam bas bio uzeo ps1 dzojstike i taj adapter. Imas na buvljaku, prvi i drugi red tezigi. Mislim da je oko 250,300 dinara.

Poz

Poslednja izmena:
Kako na ps2 moze i njegov a i dzojstik sa ps1 tako i na adapteru moze sigurno. Ja imam i meni radi e sad ja sam moj adapter taj platio 15e, mozda je razlika u kvalitetu al one sa buvljaka ne kupuj nikako!

Adapter imas da kupis u firmi Positive iz Novog Sada. Makar sam ga ja tamo narucio i platio negde oko 600 dinara. Ako te interesuju blizi detalji, link i slicno kontaktiraj me na pm 🙂 Pozdrav

Valjda ga imaju na lageru 🙂
Hvala, zovem ih u toku nedelje!

kao sto ti rekoh u PM imam ja bas takav kao na slici nesto super box 3 ili nesto ne oni krsevi sa buvljaka...

LOL😛 A sta mislis kako moj izgleda? Da mozda ti adapteri nisu Developed by Nasa?🙂
Sve je to isto i na svima pise made in malaysia i ko zeli da ga odzepare moze slobodno da plati i vise ali sve je to ista kineska roba..

Pa imas 10 varijanti tih uredjaja svaki izgleda malo drugacije a neki nece ni da rade ili rade sam osa original dzojsticima...ja sam moj u nemackoj uzeo tako da...

To je na buvljaku 450 -500 dinara. Si lud da daješ 10-15 evra za ovo?

Ja imam ovaj,

originalslika1002058.jpg

Ali nešto neće da šljaka .... vidi se da je Sony original, jedan ide u USB a drugi ide u serijski valjda, ili paralelni, šta već ima pozadi .... ali ne reaguje u igrama .... znati li za neki test program, možda u pogrešnim igrama pokušavam ?

Mislim da ne treba da prikljucis usb i paralelni odjednom, to su ostavili 2 izbora konekcije jer je adapter starijeg datuma.

Inace adapter kao sa slike iz prvog posta imam i probao sam ga sa originalnim PSX padovima onim prvim bez analoga i vibracije, pa potom sam uzeo Logitech gamepad(nisam siguran koji je model ali malo je krupniji od originalnog Sonijevog i ima turbo tastere) i sad sam dokupio i originalan PS2 game pad i svi rade na ovom adapteru tako da mislim da nema bojazni oko toga da nece raditi.

^^ A mozda treba da provalis i koji je tacno proizvodjac i model u pitanju pa da pokusas da skines drivere sa nekim podesavanjima kalibracijom ili slicnim opcijama.

Nazad
Vrh Dno