Šta je novo?

PS 3 vs X BOX 360

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec mesecima nudim H3 u zamenu za prazan dvd-dl al niko nece (valjda znaju ljudi koji je krs od igre). Zao mi tog diska sto ga uzalud narezah :(

Ja sam stvarno mislio da je H3 jedna sasvim dobra igra.....i skupio sam snage da je zavrsim i mogu da kazem djubre samo tako.Znaci toi ne izgleda tako lose na pocetku ali druga polovina igre je em glupa em dosadna.Nebuloze i gluposti cudo jedno.Cak mi je i Blacksite A51 odlicna igra za H3.

Sećam se toga, čak si mi citirao Metacritic skorove za Halo 3 naspram Laira koji je svuda razočarenje, kako si to formulisao tada :D

Sećam se toga, čak si mi citirao Metacritic skorove za Halo 3 naspram Laira koji je svuda razočarenje, kako si to formulisao tada :D

Pa ima dosta primera koje sijaju na pocetku pa ugase vec od pola :d Znam na sta mislis (Metacritic) ali oni samo skupljaju skorove sa neta i iz casopisa, no posle svih ovih skandala oko sajtova i review-a vise review-ove ne uzimam ozbiljno.Assasins Creed bi bio jedna od najjacih igara kad bi imao samo 2 nivoa.Problem Laira pak je dok ne uzmes licno u ruke ni ne znas kako je dobra.A i ranije sam rekao da su imali demo Lair-a prosao bi 100 puta bolje.

Revieowi odavno ne znace bilo sta vec valja skinuti demo i isprobati igru. A za lair je sony kriv- neka stavi demo na psn pa da se lepo proba a ne da rizikujem da dzaba bacim novac za igru koja mi se ne svidja.

PS3 prodavaniji od Xbox360 u prošloj godini na svetskom nivou (Evropa + Japan + Amerika):

PS3: 8.83 million sold

Xbox360: 7.73 million sold

:)

ma treba imati obe konzole... ili jednu kada za to dodje vreme

Vreme PS3-ke neće skoro. Provaliće je kad postane potpuno prevaziđena. Mislim, koliko je prošlo? Smehoteka...

Gurnimo na stranu što je PS3 bolje hardversko rešenje i što nudi nemerljivo bolje igre (pogotovo ove što izlaze u 2008).

Nisam znao da se kvalitet konzole određuje po mogućnosti puštanja pirata?

Morate se boriti protiv degenerisanog sistema vrednosti koji kod nas živi. To što nešto ne možete da priuštite ne znači da je to nešto lošije.

Mnogi clanovi ovog foruma imaju isto misljenje o PS-u.
Nema pirata=losa konzola.
Sto je najgore oni pokusavaju da ubede ostale clanove(onu grupu koja tako ne misli, jer zna da je to potpuno pogresno razmisljanje) da je Xbox superiorna konzola sa jedno te istim argumentom(nema pirata=losa konzola).
Donedavno su koristili arugmente kao sto su "PS3 nema igara", "Xenos je jaci od RSX-a pa su po snazi jednaki"(iako nisu smeli da priznaju da je Cell 3 puta jaci od Xenona, a Xenos uopste nije jaci od RSX-a sto su mnogi game devovi potrvdili).
Kao kontraargument na cinjenicu da se Xbox kvari u neverovatnoj meri koriscen je derivat prvog argumenta(popravka kosta manje od jedne PS3 igre).
Sto je najgore, toliko su puta ponovili iste argumente, da su na kraju sami sebe ubedili da je Xbox 360 bolja konzola od PS3.
---------------------------------------------------------------------------------------->[:laugh:]

Poslednja izmena:
u mojim postovima, nikad nisam tvrdio da je xbox bolja konzola od ps3, ali sam ipak nju kupio iz svima nama poznatih razloga.

ali to me nece spreciti da kupim i ps3, kad mu za to dojde vreme.

Ja sam na primer oduvek bio SONY freak. I kada su krenule next gen konzole, jedva sam cekao da uzmem i PS3. I tako prodje godinu dana a piraterije josh nema. Iako radim, jednostavno ne zhelim da dajem tolke pare na igrice jer em moram stanarinu i komunalije da placam, izadjem sa ortacima i ribom itd. Znachi posle tolikog pljuvanja, ja sam uzeo 360. I sad mi je trulo sto sam ga tolko napljuvao jer realno, konzola je odlichna samo da se nije tolko kvarila. Barem za sada....to jest do skoro, vecina ako ne i svi multiplatform naslovi su ipak bolje odradjeni za 360. Tek sada dolazi do izjednachenja sa PS3.

Meni je samo bitno da sam dobio ono sto sam hteo od konzole...a to je da igram tonu igrica a da se ne smaram sa kompjuterskim harverom. Znaci ima toliko naslova koje bih odigrao ali jednostavno ne mogu da stignem. Ocu Condemned, izlazi drugi deo za koji mesec. Ocu GR Advanced Warfighter, vec se sprema treci deo. A da ne prichamo o novim koje su se tek pojavili ili ekskluzive.

Ortak i ja, inace 2 sony fanboya sa 360 konzolama :pPPP, smo pricali pre neki dan kad cemo da uzmemo i PS3. I doshli smo do zakljuchka da za sada nema sta da nas privuche. MGS serial obozhavam, ali necu da uzmem konzolu zbog jedne igre. Problem je kod nas, ne to sto svi ocekuju pirateriju koja ne spada u sastavni deo konzole, vec zato sto obe konzole imaju tonu multiplatform naslova.....e sad onaj bitan detalj: "Hmmm dal da kupim PS3 Burnout za 6000din ili da ga skinem sa neta i kupim prazan Dl za 200 din i igram istu igru na 360?" Da nije bilo tog drasticnog izbora, mislim da bi mnogo vishe ljudi izabralo PS3.

Svi koji kazhu da je PS3 ****** jer nema piraterije ili igara mnogo mnogo lupate. Ja bi najradio imao PS3 samo zbog hardverske stabilnosti. A vecina igara koje su na 360 su i na PS3 (sem ekskluziva naravno). Uopste ceo ovaj fight kod nas treba da stane....jednostavno nismo realno trzhishte da se oko ovoga prepiremo. Idite lepo po americkim forumima gde niko ne koristi pirateriju pa se svadjajte sa njima.

A dok se vi svadjate, neko je otishao korak dalje i ima vishe igara nego sto ce moci da odigra u naredne 3-4 godine:

"I currently own all of the North American 360 games (219)- That is including the 3 Burger King games, and also all of the Xbox Live Arcade games (111). I own 150 original Xbox games too. Here are some pics of my games and set up. Gamertag velodyne. There are some new games that I have bought since the pic was taken. (Not shown)"

http://s160.photobucket.com/albums/t162/velodyne_76/

Gurnimo na stranu što je PS3 bolje hardversko rešenje i što nudi nemerljivo bolje igre (pogotovo ove što izlaze u 2008).

Morate se boriti protiv degenerisanog sistema vrednosti koji kod nas živi. To što nešto ne možete da priuštite ne znači da je to nešto lošije.

Mislim da si sve sam rekao. Ne znam koliko novca da imam, davati 50 evra za video igru je suludo. I ne, osim Prologue i Uncharted, ne vidim koje ja to igre na PS3 propuštam...
Nemerljivo bolje igre je kriminalan overstatement.

Pod "Nemerljivo bolje igre" je verovatno mislio ove igre sto nas ocekuju u 2008...

Igram COD4 i Burnout na PS3 i jedino sto igram je online mod sa burazerom.
Po mom misljenju ako volite da igrate offline i ne smeta vam rizik kvarenja XBOX je bolje resenje (jeftinije i ima vise naslova), ali kod mene sve to odpada jer koliko sa citao flasovan XBOX ne moze online (samo je pitanje vremena kad ce da vas izbace sa xbox live). A NextGen otpada ako nema dobar online

Platio sam obe igre i igram online bez problema na PS3. Mislim moze i xbox online ali tad i tamo trebaju originali a onda mi je bolje resenje PS3.

U sustini najbolje kad bi mogao imati obe. PS3 i originali za online a XBOX za offline zabavu.

Poslednja izmena:

Opasno preteruješ. Prošao je solidan broj PS3 igara kroz moje ruke. To nikako nisu nemerljivo bolje igre. Da li će one biti u 2008.? Pa videćemo. Te iste igre kao i gomila hitova bili su najavljeni i za kraj 2007. pa ništa. Ostali smo na Unchartedu koga sam prešao i koji mi je fenomenalan.

Činjenica je da je ps3 kvalitetnija konzola. To ne može da se spori i nema zašto. I meni je.

Sony-u ne ide u prilog što se te igre bre brutalno odlažu.

To samo kod nas moze biti merilo za bolju konzolu, da li ima pirata?
Katastrofa:wall:
Ja ih kupujem preko eBay-a i mislim da 30tak€ nije puno.

Ima li neki pouzdan "stealth" metod da se "kopije" za xbox igraju online ili je sam pitanje vremena kad ce da banuju konz. sa LIVE-a.

Ako ne, onda mi i "kopije" ne znace mnogo je su polu-funckionalne igre.

uhhh...kako je ovo uzaludno... majke mi,
argue.jpg

evo, ja kao vlasnik Xbox konzole, kazem da je PS3 bolja konzola, ali je ipak nisam kupio.... jos!

Fora sa ovim "even if you win..." je totalno glupa. Mislim, sad ćemo još da vređamo i retardirane osobe.

Meh, cemu rasprave oko toga. Nek svako kupi sta mu odgovara. Imam obe konzole i ps3 mi daleko vise odgovara dok 360 ne secam se kad sam i upalio, mada ja ne spadam u ljude koji uvek vole da samo isprobaju najnovije igre vec volim da nabavim jednu pa da je cedim dok je ne upoznam 100%. Ko voli da uvek ima najnovije hitove 360 je prava stvar za njega.

:alo:
axxaxaaxxaxa
dajte shta se svadjate :)
Da imam PS3 kontam da bi pricao da je on bolji,ovako XBOX 360 zakon!:d:d:d:d:d

...mada ja ne spadam u ljude koji uvek vole da samo isprobaju najnovije igre vec volim da nabavim jednu pa da je cedim dok je ne upoznam 100%...

I ja bi je cedio kad bi dao 5k5-6k dinara za nju :p

Poslednja izmena:
Ko sto rekoh, imam i 360 pa opet smatram da ima igara za ps3 koje vrede i u originalu, dok mnoge ni za ps3 ni za 360 ne vrede ni praznog dl-a.

A koliko košta Gran Turismo 5 Prologue za Xbox360?

Pa za sad ne košta ništa, a kad je jednog dana okače na Live među one Xbox arkade verovatno će koštati ko i ostale arkadice:d 10e, mada je i to mnogo za igricu koja zauzima 1,8GB... jel to i dalje neki demo, neka proba ili je kao kompletna igra?:D

Aha, šta kažu, koliko će koštati Little Big Planet, Home, Metal Gear Solid...?

Igre. Zbog njih neki od nas imaju Playstation više od 10 godina.

Aha, šta kažu, koliko će koštati Little Big Planet, Home, Metal Gear Solid...?

Igre. Zbog njih neki od nas imaju Playstation više od 10 godina.

Ih, jaka ti je stvar. A koliko košta Kameo, Mass Effect, Dead Rising...?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno