- Učlanjen(a)
- 27.06.2000
- Poena
- 725
Pitanje je da li vredi dati pare za njega, naspram 10s ili Transformera. Pretpostavljam da će biti ponuđen uz neki internet paket, ali 10s je gadna konkurencija po ceni od 34k RSD.
Ovo mi deluje nesto isuvise jeftino? Nemam iskustva sa ovima pa ne znam koliko se isplati sa njima poslovati.
Ako moze neko da prokomentarise bio bih zahvalan![]()
Ako je tebi 600e jeftino za telefon onda ne znam sta je skupo.
Ali ti si u linku stavio Sensation htc, a ne flyer.... eeeeee![]()
![]()
![]()
Ma nije mala cena to je to.. Pa u poredjenju sa transformersom, on je neznatno jaci, ne drzi me za rec ali po spec msm da ima samo malo jaci procesor, ali tu se sve zavrsava, nije funkcionalan kao transformers, pritom msm sto za 550e dobijas i tastaturu, koja ce ti mozda znaciti mozda ne... Ali nema Android 3.0, znam da je 7 inch, ali je tablet a svi znamo da je honeycomb napravljen za ove uredjaje, a i 7 inca za tablet je bas donja granica. Da sam na tvom mestu bez mng razmisljanja bi uzeo (i uzecu u skorije vreme, cim dobiju konstantne zalihe, da moze covek da proba pre nego sto naruci) transformers..
Eee sad ako je 10 inca tebi mng za nosenje onda izvol`te Flyer...![]()
Mislim da je ovo previsoka cena za Flyer i da ce padati vremenom, ali nije visoka u ovom trenutku ni u odnosu na zapadne cene. Ako te zanima, Teleko plus ima fizicku radnju u trznom centru preko puta ETF-a u Beogradu. Ne moras da kupis preko neta.
Ja sam vec nekoliko meseci u procepu, nzm sta da uzmem, non-stop izbacuju nesto i ubise me..Pa ja bi isao na vozdovcu u onom novom trznom centru otvorenom, nzm dal smem da ga spominjem...
![]()
Pa ako moze tako onda extra, jer ne bi da odem da im kazem da ga hocu i posle kada stigne i preuzmem ga da se smorim...![]()
Da, da upravu si skroz za 3G, to je jedina veca mana transformersa, mada nzm da li moze kada je prikacena tastatura da se koristi onaj npr telenor internet ili mts..
Nmg da verujem koliko je ovaj hrvatski vip bolji od naseg, ovo je strasno, pogledao sam im kompletnu ponudu sad...
Bez brige, necu uskoro nemam vremena, tek za mesec dana, a mozda ni tad, posto sam nasao flyre u jednim fransuckim oglasima za 300e, a krajem meseca idem u Pariz tako da ako je stvarno tako onda cemo njega da pazarimo, prodamo ovde i kupimo transformersa...hehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari