Sad ces jos da kazes da je do onog CPU-a... :d:d:dzavisi samo od kvaliteta komponenti i nacina izrade. Tebi su se potkrala dva komada sa kvalitetnijim komponentama ili su racunari na kojima su ta napajanja slabiji potrosaci i ne opterecuju ih...Meni se juce ugasio komp sam od sebe, iz cista mira, usred surfovanja...To mi se sa Taganom nikad nije desilo. Nisam siguran da li je do LC-a ili neceg drugog, samo se nadam da mi se to nece desiti usred nekog rada :S:
Lele... :zgran:...napajanje...mislim da je do toga sto ima 24pin konektor naspram taganovog 20pin, a CPU vugli dosta preko tog konektora, 'bem li ga...i dalje je to nestabilno, radi na 2.8 tek na 1.64V, napon i dalje pada i do 1.56V, nije MSI za te stvari...Na svu srecu pa mi hladjenje ne pravi razliku izmedju 1.54 i i 1.64V 😀 mozda 2 stepena...
Zanimljivo.... upravo se razmisljam izmedju Corsair 620 i TheramTake 850w. Slican novac, samo jos nisam siguran koje je bolje.
S time da je Corsair kao 5 a TT kao 7?
E jest a sta ako ta petica ima ispred ono cudno slovo M😉
Cekaj, kako slican novac, pa zar nije TT ~200€ (koliko se secam poslednjeg cenovnika Imtela kada su ga imali), a Cors oko 150-160?Zanimljivo.... upravo se razmisljam izmedju Corsair 620 i TheramTake 850w. Slican novac, samo jos nisam siguran koje je bolje.
Cekaj, kako slican novac, pa zar nije TT ~200€ (koliko se secam poslednjeg cenovnika Imtela kada su ga imali), a Cors oko 150-160?
Dobra cena za TT... kazem, ja ga se secam po ceni od 2 glave, pre par meseci. Merkao sam ga :smoke:Kada sam proveravao cenu za TT 850w rekose mi 160€ a Corsair 150€ pa ono....meni je to slicno.
Dobra cena za TT... kazem, ja ga se secam po ceni od 2 glave, pre par meseci. Merkao sam ga :smoke:
A koliko je LC Arkangel... 850W, naravno? Da nije to mozda cena za njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari