Nisam bio kod kuce i kad sam stigao zatekao sam taj Bsod... Znaci ni jedna zahtevna operacija,samo download...U toku koje operacije ti se javlja taj BsoD ?
kucaj gresky u googlu i citaj sta pise
Ne znam da li si mislio na mene,al aj,pazi ovako do sada sam imao dva BSOD-a,i uvek je u pitanju neki fajl koji je vezan za net,poshto se plavetnilo dogadja u trenutku konekcije(poslednji put),a predhodni BSOD u trenutku dok sam vec neko vreme bio na netu,mashinu sam testirao i orthos-om i occt-om memoriju memtestom i naravno sve je uredu.Mogao bih da se kladim da sam imao jedan od najbizarnijih razloga plavih ekrana. Nije se moglo ama baš nikakvo pravilo kad će da ulete. Radi mašina satima pod ortosom i ništa, izađem na net i zakuca. Radi ceo dan ok pa počne da zakucava svakih 10 minuta. Jedino pravilo koje sam posle ustanovio je da sam uvek bio prisutan kad se to dešavalo. Bio prisutan i pomerao miša. Bio je u pitanju drajver za miša dobijen uz samog miša!!!
BSOD poruka je imala gomilu varijacija. Slične poruke su ljudi po netu dobijali zbog raznoraznih drajvera (mrežnih, zvučnih...), ali čak i prsle memorije. Može biti i hardverski i softverski razlog. Ako kod tebe nije bio drajver za grafiku uzrok, pokušaj sa daljom eliminacijom- počevši sa testiranjem ram-a.
Vratio sam catalyst 7.5 (a bio je 7.9 ) i za sada je sve ok... Videcemo na dalje.pratim situaciju...
Jesu li na kraju driveri bili problem?
Odem u bios,latence su mi 4-4-4-12 ,ali je voltaza bila na "auto",ja stavim na 2.1v
Kada sam montirao nisam obratio paznju,ali sad kad sam skidao module na njima je pisalo 4-4-4-12 @ 2.1V,tako da sam se time upravljao kada sam stavio na 2.1V. Testiracu i Orthos-om,naravno.Mozda nisi morao bas ni 2.1V, probaj i sa manje, recimo 1.9,1.95-2.0V.
Kada sam montirao nisam obratio paznju,ali sad kad sam skidao module na njima je pisalo 4-4-4-12 @ 2.1V,tako da sam se time upravljao kada sam stavio na 2.1V. Testiracu i Orthos-om,naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari