Šta je novo?

Promocija sajta

nidzoica

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
304
Postoji li neka nasa kompanija koja se bavi samo promocijom sajtova ne i izradom?
Npr. imam svoj sajt koji sam sam napravio, e sada prijavljivanje na pretrazeivace i dovlacenje ciljane grupe ljudi bih da platim nekome da odradi. Postoji li tako nesto i koliko bi mogle da se krecu cene tako necega.

Nikad čuo. Zanimljivo, ja sam imao jednog klijenta iz USA koji se bavi samo tim poslom. Ali bukvalno, ima registrovanu firmu za promociju i optimizaciju sajtova, čak videh na njegovom sajtu da ima i neki zvaničan Google sertifikat (nisam ni znao da to postoji, kako se to stiče BTW?) i još nekoliko drugih sličnih sertifikata.

A zar ti nije lakse da sam malo optimizujes kod, i platis da se tagujes na godinu dana na jednom od PR 7 sajtova, uplatis reklamu na par posecenijih sajtova ( da ne sugerisem bez veze, jer ne znam na sta ciljas ) i eto problem resen.

Da zaista, kako se dobija taj sertifikat?? Jel mozes da istrazis to, pa mi javni.

Optimizovao sam ja kod i prijavljivao sam sajt na pretrazivace i sve sto uz to ide ( koliko sam znao). Sajt je imao page rank 5, ali veoma malo poseta. Pa sam mislio da platim nekom ko moze da mi garantuje odredjeni broj posetioca ciljane grupe da odradi to.

Tako necim se bavi lik sa seo.hr, pod nickom bsaric na esu...

Sertifikat se dobija za adwords.Tacnije ako mesecno na adwords trosite vise od recimo 10k dolara dobijate taj sertifikat(mislim da je ovo bila tacna cifra ali nisam siguran)
Daj link sajta da vidimo temu sajta pa ti vise mogu pomoci
Ukoliko ti search e. primarni za posetioce onda plati adwords,ako hoces posetioce sa srodnih sajtova,onda idi razmenu banera linkova,olati reklamu....
I opet zavisi sta je za tebe mali broj posetioca

Sertifikat se dobija za adwords.Tacnije ako mesecno na adwords trosite vise od recimo 10k dolara dobijate taj sertifikat(mislim da je ovo bila tacna cifra ali nisam siguran)
10k dolara. Sitnica. Trebalo je više da mu naplatim. :d

Nazad
Vrh Dno