Ja cu pisati samo o igrama koje sam igrao, da ne bih lupetao na osnovu nekih rewiev-a stranih sajtova... jer se razlikuju njihova ocekivanja od ocekivanja svakog od nas ponaosob.
Pre nego sto bilo sta kazem, rekao bih i to da treba da se razgranici sta znaci da je igra promasaj. Mnogi mesaju promasaje od "djubreta" kojeg ima puno. Po mom misljenju promasaji su sve igre koje su imale ili uspesne prethodnike ili su pompezno najavljivane, a ispostavi se da nista specijalno nisu pruzile ili su razocarale.
Od igara koje bih ja svrstao u pogotke su:
GTA SA
CoD2
Splinter Cell CT
FM 2006
Prince of Persia T2T,
promasaji:
Colin McRae Rally 2005
Blood Rayne 2
Act of War
AoE III (u odnosu na dvojku me je opasno razocarao)
Quake 4.
Dodao bih i kategoriju NS-NM (nit smrdi nit mirishe)
NFS MW (ima lepu grafiku i koji me jeste zabavio, ali mislim da su mogli mnogo bolje)
F.E.A.R.
F.E.A.R. su toliko izvikali na sva usta, da ljudi koji ga nisu igrali na osnovu vidjene grafike u nekom rewiev-u prenose s kolena na koleno kako je to neki bog medju igrama... Ne mogu osporiti fenomenalnu grafiku, ali da se ne lazemo, dok sam je igrao imao sam osecaj da igram Half Life. Prica nije bog zna sta, kao ludak ides po kancelarijama i slusas ljudima poruke na sekretarici, s vremena na vreme se pojavljuju mrtva deca i neke karakondzule, lik kao HL-u cuti i pushi...sve u svemu jedva sam cekao kraj. Samo da je otaljam i da kazem da sam je igrao.
Eto to je moje misljenje.
pozdav