Šta je novo?

Prolink 7600GS DDR3

Da, na Galaxy sam mislio. Sudeci po graficima kartica je blize 7600 GT nego 6600 Gt.

ma da ...u pravu si ,nesto sam se ja istripovao,gledao sam jos jedan test (7600GS Silent) :p zapravo bliza je 7600GT... jedino sto to nikada nece stici do nas :S:

Cemu taj prekidac?
Ono kao dual bios, cemu to?

Poslednja izmena:
mastercula je napisao(la):
Cemu taj prekidac?
Ono kao dual bios, cemu to?

Pa ako nesto zeznes prilikom flesha BIOS-a mozes da ga vratis bez da se mucis sa matorom PCI grafickom, jer ima copy BIOS opciju.

Ipak je skupo - kaze tip na hexusu da kosta oko 160e - ja uzeh GT za 170e (nista iz Amerike, nego u normalnoj radnji, retail pakovanje) - what's the difference? Jedino sto dobijes zalmana za dz.

jel ovo u normalnoj radnji kod nas ili u de ?

Naravno da nije kod nas. Ali strpi se jedno godinu dana :d

Poslednja izmena:
silverglider je napisao(la):
Ipak je skupo - kaze tip na hexusu da kosta oko 160e - ja uzeh GT za 170e (nista iz Amerike, nego u normalnoj radnji, retail pakovanje) - what's the difference? Jedino sto dobijes zalmana za dz.
Tako si mogao da uzmes GeForce 7600GS za 120€, zar ne?

Ovde u normalnoj radnji 7600gt tesko ispod 200e tako da i nije bas merodavno za poredjenje cena...

t.o. je napisao(la):
Tako si mogao da uzmes GeForce 7600GS za 120€, zar ne?

Mogao sam da uzmem 7600GS za ~100e. Medjutim, 7600GS sa DDR3 prakticno i nije GS, nego GT. Razlika je samo u vrsti memorije i spustenom kloku (odnosno mogucnosti rada sa pasivnim kulerom). Ako stavis na taj GPU GDDR3 memoriju, aktivni kuler i dignes klok, postavlja se pitanje "zasto su ga uopste nazvali GS?".

i gainward ima takvu karticu znaci 7600gs bliss, sa ddr3 memorijom, mene zanima samo dal se moze postici isti skor sa njom kao i sa gt, kakav je overclock tj.

Znaaaam... ;) O njoj se i prica. Nego je silverglider gore rekao da to fakticki i nije GS nego GT i isti je slucaj sa MSi 6600 Diamond, svima dobro poznatom... I opet pitanje: Zasto su ga uopste tako i nazvali?!

Tako nesto treba upecati. Samo da stigne kod nas...
Ja sam svoj Asus 6600TOP flesovao u GT pola sata posto sam ga kupio. Radi bez problema pola godine. Samo platis manje...

Nazad
Vrh Dno