Šta je novo?

Prolink 7600GS DDR3

ma da ...u pravu si ,nesto sam se ja istripovao,gledao sam jos jedan test (7600GS Silent) 😛 zapravo bliza je 7600GT... jedino sto to nikada nece stici do nas :S:

Cemu taj prekidac?
Ono kao dual bios, cemu to?

Poslednja izmena:
mastercula je napisao(la):
Cemu taj prekidac?
Ono kao dual bios, cemu to?

Pa ako nesto zeznes prilikom flesha BIOS-a mozes da ga vratis bez da se mucis sa matorom PCI grafickom, jer ima copy BIOS opciju.

Ipak je skupo - kaze tip na hexusu da kosta oko 160e - ja uzeh GT za 170e (nista iz Amerike, nego u normalnoj radnji, retail pakovanje) - what's the difference? Jedino sto dobijes zalmana za dz.

jel ovo u normalnoj radnji kod nas ili u de ?

Naravno da nije kod nas. Ali strpi se jedno godinu dana :d

Poslednja izmena:
silverglider je napisao(la):
Ipak je skupo - kaze tip na hexusu da kosta oko 160e - ja uzeh GT za 170e (nista iz Amerike, nego u normalnoj radnji, retail pakovanje) - what's the difference? Jedino sto dobijes zalmana za dz.
Tako si mogao da uzmes GeForce 7600GS za 120€, zar ne?

Ovde u normalnoj radnji 7600gt tesko ispod 200e tako da i nije bas merodavno za poredjenje cena...

t.o. je napisao(la):
Tako si mogao da uzmes GeForce 7600GS za 120€, zar ne?

Mogao sam da uzmem 7600GS za ~100e. Medjutim, 7600GS sa DDR3 prakticno i nije GS, nego GT. Razlika je samo u vrsti memorije i spustenom kloku (odnosno mogucnosti rada sa pasivnim kulerom). Ako stavis na taj GPU GDDR3 memoriju, aktivni kuler i dignes klok, postavlja se pitanje "zasto su ga uopste nazvali GS?".

To je nesto kao slucaj sa MSI 6600 Diamond zar ne?!

i gainward ima takvu karticu znaci 7600gs bliss, sa ddr3 memorijom, mene zanima samo dal se moze postici isti skor sa njom kao i sa gt, kakav je overclock tj.

Znaaaam... 😉 O njoj se i prica. Nego je silverglider gore rekao da to fakticki i nije GS nego GT i isti je slucaj sa MSi 6600 Diamond, svima dobro poznatom... I opet pitanje: Zasto su ga uopste tako i nazvali?!

Tako nesto treba upecati. Samo da stigne kod nas...
Ja sam svoj Asus 6600TOP flesovao u GT pola sata posto sam ga kupio. Radi bez problema pola godine. Samo platis manje...

Nazad
Vrh Dno