Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

jbl:
Masina je apsolutni flagship:Klanjanje

Zbog cega si se odlucio za i5-750 P55 varijantu umesto i7-920 X58?
Prosto ne mogu da verujem da neko ko je usao u ovakav projekat nije bez razmisljanja isao na i7-920, predpostavljam da uzrok nije bio finansijske prirode:)

Pozdrav

Pa stvarno sto ne uze neki ljudski procesor? :)

Uzmi neku gumu ili nesto slicno, pa oblozi ivice onog otvora za izduvni vent, to kad odradis bice bez greske, i onda posalji slike onima na pc od milion dolara. Inace fotke su ti vrh!

Pa stvarno sto ne uze neki ljudski procesor? :)

Uzmi neku gumu ili nesto slicno, pa oblozi ivice onog otvora za izduvni vent, to kad odradis bice bez greske, i onda posalji slike onima na pc od milion dolara. Inace fotke su ti vrh!

Samo da ne bude zabune, ja ni najmanje ne osporavam odluku za i5-750 (posto i sam trenutno sklapam masinu sa i5-750) koji je po meni bolji izbor od i7-920. Ali gledajuci forume i sajtove kao sto je MDPC i sl. gde je svaka druga masina opremljena sa i7-920 pomislih kako je neko uspeo da se odupre toliko potenciranom i7-920.

Pozdrav

Samo da ne bude zabune, ja ni najmanje ne osporavam odluku za i5-750 (posto i sam trenutno sklapam masinu sa i5-750) koji je po meni bolji izbor od i7-920. Ali gledajuci forume i sajtove kao sto je MDPC i sl. gde je svaka druga masina opremljena sa i7-920 pomislih kako je neko uspeo da se odupre toliko potenciranom i7-920.

Pozdrav

Znaci i ti ces da se zeznes Sveto? :p

Ja sam sastavljao ovaj komp sebi i i5 750 mi je sasvim dovoljan :) sta ce mi vise? :) Ovo nije pravljeno zbog nekog niti sa nekom namerom da dospem negde i sl.
Sto se tice mdpc,njihova politika ne pita i ne gleda koliko ti kosta sistem,to uopste nema veze,bitna je inovativnost,originalnost i naravno perfekcija do poslednjeg milimetra :) i ja se za sad u to uklapam.
Sistem kao sto je na primer ovaj http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4174395&postcount=1540
vredi mnogo vise od mog ali je na komisiji odma popio NE sto objasnjava koliko je tamo ustvari tesko uci,skoro pa nemoguce.
Za primer ovaj sistem ima smesnu vrednost kad se pogleda sta je ugradjeno http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/special/benny/benny-denim.htm ali je originalan,inovativan i lep i zbog toga je dospeo tamo :)
btw moj sistem je pokazan mdpc-u po drugi put i sada je to po njihovim recima sistem bez kompromisa do poslednjem milimetra ;) Misljenja su za sada veoma pozitivna i sve govori o tome da ulazim ;)

Ja sam sastavljao ovaj komp sebi i i5 750 mi je sasvim dovoljan :) sta ce mi vise? :) Ovo nije pravljeno zbog nekog niti sa nekom namerom da dospem negde i sl.
Sto se tice mdpc,njihova politika ne pita i ne gleda koliko ti kosta sistem,to uopste nema veze,bitna je inovativnost,originalnost i naravno perfekcija do poslednjeg milimetra :) i ja se za sad u to uklapam.
Sistem kao sto je na primer ovaj http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4174395&postcount=1540
vredi mnogo vise od mog ali je na komisiji odma popio NE sto objasnjava koliko je tamo ustvari tesko uci,skoro pa nemoguce.
Za primer ovaj sistem ima smesnu vrednost kad se pogleda sta je ugradjeno http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/special/benny/benny-denim.htm ali je originalan,inovativan i lep i zbog toga je dospeo tamo :)
btw moj sistem je pokazan mdpc-u po drugi put i sada je to po njihovim recima sistem bez kompromisa do poslednjem milimetra ;) Misljenja su za sada veoma pozitivna i sve govori o tome da ulazim ;)

Ma moja zamerka ti je sto nisi uzeo AMD! :D

Samo napred navijam uvek za crno bele!!!

Ma naravno;)

Nego znas kako vecina kod nas (a verovatno i napolju) razmislja, kupuj najskuplje i najvece bez obzira sto realno ne vredi toliko i u stvari je bacanje para. Tako je uvek bilo i bice u high-end segmentu, sto vise dajes manje dobijas;)

Pozdrav i srecno na MDPC:wave:

Evo jedne lepe vesti :)
Danas mi je zvanicno potvrdjeno da se za moj sistem otvara sveta kapija million-dollar-pc-a :)
Ovo ce biti prvi sistem iz Srbije koji je dospeo tamo i koji ce ujedno predstavljati nasu zemlju :) Hvala svima na podrsci,zaista mi je znacila :)
Ostaje sada da napravim slike sa belom pozadinom,da ih posaljem i slike ce se naci u galeriji :wave::banana::bottle::cigar:

Prilozi

• opleti.gif
    opleti.gif
    31.8 KB · Pregleda: 42
Čestitam, zaslužio si! ;) Nisam ni sumnjao da će ekspertiza ljudi okupljenih oko MDPC-a biti pozitivna.

Evo jedne lepe vesti :)
Danas mi je zvanicno potvrdjeno da se za moj sistem otvara sveta kapija million-dollar-pc-a :)
Ovo ce biti prvi sistem iz Srbije koji je dospeo tamo i koji ce ujedno predstavljati nasu zemlju :) Hvala svima na podrsci,zaista mi je znacila :)
Ostaje sada da napravim slike sa belom pozadinom,da ih posaljem i slike ce se naci u galeriji :wave::banana::bottle::cigar:

Ziv bio i sve cestitke, onoliki rad, trud, inventivnost i angazovanje, zasluzeno 100%!
:wave:

Fantastican izgled kucista i racunara kao i pedantost jednostavno svime si zasluzio.

Priduzujem se cestitkama ;) Stvarno zasluzeno! Nadam se da se neces zadrzati na ovom modu i da cemo u kracoj buducnosti videti jos koji eye candy ;)

Svaka ti cast, nije to mala stvar a i mislim da je pravo zadovoljstvo biti prvi.
Na kom se forumu diskutuje ko ulazi na mdpc.

Malo novih slichica dok se ne pojave glavne na mdpc :)

DSC_0546.jpg
DSC_0558.jpg
DSC_0598.jpg
new_DSC_0632.jpg
new_DSC_0619.jpg
new_DSC_0618.jpg
DSC_0574.jpg

Savršenstvo!

pitam li se koji je to mdpc :) :)

hehe, kako su ekstra ovi crtezi sto prave :) :) :)

btw...planiras li uskoro neki novi mod? ;)

Crtezi su extra pogotovo onaj mali zvucnik :D
Planiram da radim novi mod ali polako,da bi ispalo ovako ili jos bolje treba dosta vremena :)

Nemam sta drugo da kazem osim.....ja sam se zaljubio :D. Pozajmis mi malko kuciste da ga prosetam, pomazim ? :d Svaka ti cast jbl i na ideji i na trudu. E da, jedno pitanje... ti ledovi na ploci, jesi li naknadno lemio ili je to tako "fabricki"?

Poslednja izmena:
upravo sam odgledao sve od pocetka do kraja.... slike su ekstra, mod jos bolji
sve cestitke :D
jedva cekam da vidim slike na mdpc-u

Mod je ekstra, fotke se mogu naći i na forumu hardwareluxx.de-a, svaka čast!

Nazad
Vrh Dno