Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

nisi imao scythe gentle typhoon :D

Ja sam isto razmišljao o noiseblockerima, ali kad sam video da si ih ti uzeo, onda sam se odlučio za be quiet silent wings usc, takođe vrhunske ventove...

Tek sad videh...i bez preterivanja mogu reći da si otišao korak dalje u odnosu na prethodni projekat(29). Svaka ti čast Igore...
A ovi što im se ne sviđa...pa lepo je čovek govorio da postoje dva koncepta mdpc-a, revolution i evolution.

Imam jednu molbu, a vidim da nisam jedini; Kako imam ovo kućište, a planiram da ga ozbiljnije modujem(počeo sam davno, pa odložio), da li bi ikako mogao da okačiš 1080p fotke, eto čisto da me motivišu? :) Npr, ova prva slika iz posta #803 u 1080p bi bila odlična :)
Hvala!

Poslednja izmena:
Igore menjaj potpis! :d

ovo nije zamerka,kao da bih ja imao nesto da zamerim :) ali mozda neko slicno misli
taj efekat "nagomilanih" kablova bi se mozda umanjio da je jedan isao spiralno oko snopa kablova pa da ih drzi na okupu,ili da su se skupili crnom plasticnom vezicom,ili mozda i samim sliv kablom al onda bi se negde morao vezati cvor ;) .ali i treba da se vidi,mozda da su ovi od napajanja isli nize,od grafike krace i vise,al to je samo moj ukus,svako vidi na svoj nacin

sve u svemu usao je jer vredi ,a vredi

neko je prokomentarisao da se uveliko komentarise naredni project,gde je :D

Poslednja izmena:
Zavisi ko kakav efekat ili rezultat zeli. Ja sam pre nekoliko godina bio u fazonu da se ni jedan kabel ne vidi a sada ih volim i zelim da se vide :) Svidjaju mi se forme i krivine koje se dobijaju sa njima pogotovo sa tako lepim sleeveom, to daje bogatstvo jednom sistemu, bar za moj ukus :) Ovako je izgledao jedan antec koji sam pravio sestri tamo neke 2005-6 http://soundrent.net/gallery/albums/userpics/10001/Picture_103.jpg

O narednom projektu necu nista jos pricati jer otom potom, ima vremena :)

Uh koji flashback, secam se tog Antec-a iz sigurno teme o skrivanju kablova. Mora da je nesto skorije od 2005/6, posto sam ja sigurno bio clan u vreme kada sam to video.

Au, na anteku, ko' da nema kablova, vešto si ih sakrio među senkama, Igore.
I meni se sviđa kad se lepo vide slivovani kablovi... ja bi ih lično možda malko drugačije rasporedio (s druge strane, možda bi ih malko utegao i stavio više onih vođica, s preda je sve super), ali to je već stvar ukusa.
Svakako, kad je kabl tako lepo slivovan, greota je da se sakriva.

Nema se vremena, Igore, nema... :zgran:

Toliko je vremena prošlo od otvaranja ove teme, a sad kad je sve gotovo, nekako imam osećaj da se sve tako brzo odvilo.

More brain!!!!! :cuss:;)

Šalim se, idem sad da vrtim celu temu ispočetka, da obnovim gradivo... :D

ccccc ali dobro naucio si :)

Extra,i tamo su svi oduševljeni
probio si led za Corsova kućišta na MDPC-u :-devil-:
:wave:

Da, izmedju ostalog mi je zbog toga veoma drago sto sam prvi koji je doveo Cors kuciste u galeriju, usli smo zajedno u history :)

Još samo da se pojavi zvaničan uvoznik za Cors kod nas, pa da ne moramo da se mlatimo s nabavkom njihovih proizvoda.

E da,sve mi se mota po glavi a nikako da te pitam....hoce li biti jos nekih fotkica kucista??Nesto tipa kao ono kada si 29-ku provozao malo kroz prirodu?bilo bi lepo videti 30-ku u nekom nature-photo session-u :)

Pa bilo bi lepo stvarno....:)

M Power. :D

jel to da ocekujemo neki novi fotosesion? :)

Ocekujemo novi projekat. :)

Idemooooo Igore. :D

Nazad
Vrh Dno