- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
G!!!, ponavljaš istu mantru već sto puta, a ja se već sto puta kanim da ti kažem da nisi u pravu. Što se priče tiče, dobar deo današnjih igara je čak i bolji od igara iz nekadašnjih vremena. Igre se danas prave za nešto stariju publiku, pa je i priča često ozbiljnija. I ja sam pobornik dobre priče u igri, volim je više nego ne znam kakve shader efekte.G!!! je napisao(la):izem ti next gen igre kada se next gen odnosi samo na grafiku...
Što se tiče originalnosti, tačno je da je ima sve manje, ali to je samo posledica vremena koje je proteklo. Puno ideja je već neko do sada smislio, sada se one samo variraju. Isto ti je u muzici. Isto ti je u filmu. Isto ti je u slikarstvu. Teško je danas smisliti nešto TOTALNO NOVO, sve je neko već ranije smislio, danas se to samo kombinuje.
Evo, ja ovih dana kad stignem raspalim Prince of Persia, igra je ekstra, iako nije originalna. Imam pri njenom igranju isti osećaj kao što sam imao dok sam igrao original pre iha-ha godina, a sve je danas mnogo grafički lepše. A bogami i priča je bolja.