grickodj
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.10.2012
- Poena
- 169
Pozdrav svima. Stize i novi projekat, nastao iz dosade, a takodje radi pripreme za sledeci projekat. Radeci na ovom kucistu sam hteo uvideti mane i prednosti L profila. Jer cu takodje raditi sa njim kostur sledeceg kucista. A sa druge strane mi se vrzmala ideja o ovakvom kucistu, koje delimicno po rasporedu vuce na Haf XB. A delimicno ce biti kao sledeci projekat. Jedino zalim zato sto ranije nisam poceo sa radom, pa da se prijavim za takmicenje. Jer iz prve sam mislio da ce cela ideja izgledati losije nego sto sam zamislio. Ali se desilo suprotno. no, sta je bilo bilo. juce sam uradio naj veci deo posla, danas sam samo presmirglao i namontirao nozice. Ostaje sutra da isecem bocne limove, i prozore na njima. Tako da, mozda se desi da vec u cetvrtak kuciste bude na plastifikaciji. Odlucio sam se za belu boju. Mada to nije konacno.
I ovaj projekat je specifican zbog toga sto sam veci deo posla odradio za jedan dan, a ne za godinu dana.
Izvinjavam se na losem kvalitetu slika.

I ovaj projekat je specifican zbog toga sto sam veci deo posla odradio za jedan dan, a ne za godinu dana.
Izvinjavam se na losem kvalitetu slika.