R
Ratko
Guest
Potrebna mi je pomoc za programiranje u visual C++. Aplikacija treba da uzima podatke sa USB porta. Zanima me neka adresa gde mogu naci pomoc.
Ratko je napisao(la):Potrebna mi je pomoc za programiranje u visual C++. Aplikacija treba da uzima podatke sa USB porta. Zanima me neka adresa gde mogu naci pomoc.
silverglider je napisao(la):Graficki hw se vec toliko razlikuje po resenjima, da je standard kao sto su DirectX ili OpenGL, Glide, Rave, itd jednostavno postali NEOPHODNI kao dodatni "gornji sloj", da bi omogucili jedan univerzalniji nacin programiranja grafickog hardvera. Ako hoces bas HW da vidis, nema tako univerzalnog primera - moraces da pogledas dokumentaciju posebno za NV, za ATI, Matrox, Kyro, itd - ako vec hoces da ides ispod grafickih API-ja.
Za neke osnove ili teoriju, pogledaj neku dokumentaciju vezanu za VGA kontrolere sa pocetka devedesetih. Imao je tu i Peter Norton solidnu knjigu, mislim da sam je cak video u CETu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari