Pinki je napisao(la):Posto sam primetio da ovaj forum posecuje dosta studenata sa FON-a, zanima me koji se programski jezik(ci) najvise koristi na ovom fakultetu?
PJ je napisao(la):Hmmmm.....u principu, izucavas do nivoa potrebnog za ocenu koja ti treba.....studenti me kapiraju![]()
luka.l je napisao(la):A kad zavrsis (ono sto nas interesuje cheers ) kako sebe mozes da zoves?
I da, do kog nivoa se izucava C++ i od kog se nivoa pocinje sa ucenjem (pretpostavljam pocetnickog) ali u praksi, da li je >neophodno< neko pred znanje. Svakako da je pozeljno ali da li je neo......
Poz. (ovo zadnje me interesuje za sve predmete)!
james je napisao(la):Postajes diplomirani inzinjer informacionih sistema.
Bax je napisao(la):To koji je fax tezi je uvek relativno pitanje, zavisi cemu si sklon, prosek studirajna na Fonu je oko 7.5 godina pa proceni....
Troublemaker je napisao(la):ma kul,samo da dam uslov za prvu godinu i upadnem u budzet...ja sam novopeceni student FONa![]()
Sada si me totalno zbuniomsav je napisao(la):Ne, naprotiv, iz ličnog iskustva cheers znam da postajes:
- Diplomirani inženjer organizacije - odsek informacioni sistemi
james je napisao(la):... na mestu "na studije za sticanje" lupi pečat Diplomirani inžinjer za informacione sisteme
Nick je napisao(la):Nisam rekao da je ekonomija teska, vec da je uglavnom ljudima problem. Nijedan predmet nije tezak, ako ga redovno radis ili se propisno odvalis od rada i polozis ga. Samo, nemoj mi reci da profesorka nije pomalo nezgodna (narocito prema zenskom svetu).
Principe sam ja dao u predroku kod Lazarevica (koji je u svim ostalim rokovima nezgodan, jer zna da mu dolaze sa seminarskim radovima koje najverovatnije nisu sami radili).
Ja sam samo nasem (mozda) buducem kolegi rekao sta moze da mu pravi problem, ali pitanje je i da li ce i od ove godine prva godina biti kako sto je bila nama.
Pozdravka, Nick.
Amon_Ra je napisao(la):Po meni Dulanovic je veci ****** od nje - to je moje misljenje. Nisam stekao za ova dva puta polaganja neki utisak da je gadna, mozda gresim - ali takav je moj utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari