Malo kasnim sa ukljucenjem na diskusiju...
...ali bolje ikad nego nikad.
Nisam glasao na Poll-u, jer nisam siguran koji je pravi odgovor. Naime, vecina ljudi ima pristup NEWS.YU grupama. Tamo postoje grupe za prakticno sve programske jezike, dost ljudi posecuje grupe i odgovori na vasa pitanja brzo stizu. Odatle sledi da nam nije potrebna sekcija Programiranje.
Ali,s druge strane, ovde ce ti postovi ostati, pa ako se ubaci opcija search, eto jedne fine baze znanja, naravno kroz odredjeni vremenski period.
Pa sad, nek admin prelomi.
Sto se tice ostatka diskusije:
Pascal = Delphi = Kylix - jos uvek nije mrtav (iako su mu to predvidjali), a s obzirom da programiram u istom, mislim da moze da se zaradi (znam), ali kao i bilo chemu drugom treba posvetiti dosta paznje
Cobol (evo sad ga radim, II godina FON-a sam) - mnogo ruzan jezik (Pascal je definitivno najcistiji jezik), ali evidentno je (kao sto su i drugi potvrdili) da je jos uvek zastupljen.
Sa ostalim jezicima sam slabo upoznat (na zalost), osim sa Basic-om (prvi jezik koji sam naucio), a planiram da se bacim na PHP (cim prodje ispitni rok

). Evo sad se igram sa nekim forumom koji sam postavio kod sebe na makini.
Sve u svemu (zacin "C"), pitanje pokretanja sekcije Programiranje ostaje otvoreno. Nadam se da cemo se uskoro usaglasti, da se ovo ne bi pretvorilo u tread tipa Intel ili AMD

, tj C++ ili Delphi ili Java ili.....