Povecano prisustvo racunara on-line sa sobom je donelo i potrebu za programima koji ce se baviti sredjivanjem registry baze koja je cesto na udaru svakojakih programa koji cak i nakon njihovog brisanja za sobom ostavljaju veliki broj repova koji su apsolutni visak.
Dosta diskusija na ovom forumu se vodilo oko toga koji program moze najbolje da odradi ciscenje registry baze i naravno da svako ima svog favorita, a ja sam malo pretrazivao po internetu da vidim sta svet ima da kaze na tu temu i naleteo na jedan veliki test 10 najboljih/najcescih programa koji se koriste u ovu svrhu. Test se nalazi na sledecoj adresi: http://registry-repair-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=registry+cleaner
Vredi pogledati, a narocito moze da bude interesantno onima koji se lome izmedju nekih programa.
Za one koje mrzi da kliknu na dati link, autori testa su poredjali programe pos sledecem rasporedu:
1. Advanced System Optimizer - Zlatna plaketa
2. Fix-It Utilities - Srebrna plaketa
3. Ace Utilities - Bronzana plaketa
4. Reg Organizer
5. Registry Mechanic
6. Advaned Registry Doctor Pro
7. CleanMyPC
8. Complete Registry Clnr.
9. Registry First Aid
10. RegSupreme Pro.
Dosta diskusija na ovom forumu se vodilo oko toga koji program moze najbolje da odradi ciscenje registry baze i naravno da svako ima svog favorita, a ja sam malo pretrazivao po internetu da vidim sta svet ima da kaze na tu temu i naleteo na jedan veliki test 10 najboljih/najcescih programa koji se koriste u ovu svrhu. Test se nalazi na sledecoj adresi: http://registry-repair-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=registry+cleaner
Vredi pogledati, a narocito moze da bude interesantno onima koji se lome izmedju nekih programa.
Za one koje mrzi da kliknu na dati link, autori testa su poredjali programe pos sledecem rasporedu:
1. Advanced System Optimizer - Zlatna plaketa
2. Fix-It Utilities - Srebrna plaketa
3. Ace Utilities - Bronzana plaketa
4. Reg Organizer
5. Registry Mechanic
6. Advaned Registry Doctor Pro
7. CleanMyPC
8. Complete Registry Clnr.
9. Registry First Aid
10. RegSupreme Pro.