Šta je novo?

Program za video edit youtube

Mobtel063

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
320
Pozdrav svima
trazim preporuku za program da mogu da editujem video za youtube...znaci snimam video sa dronom ili telefonom i hteo bi da uradim edit za upload na youtube.

Neki jednostavan...moze i da bude placen ...ne bi neki free ako ce mi ubacivati neke reklame ili slicno...ili ogranicavati osnovne funkcije programa....

video sam wondershare filmora 12..pa me zanima dal ima neko iskustva s tim ili preporucujete nesto bolje...

Dobra je Filmora, intuitivna za rad, a ima opciju za upload videa na YouTube nakon obrade.

Još jedan glas za Filmoru :)

Od jednostavnih i besplatnih, CapCut sada postoji i za Windows. Što se Linuxa tiče, Kdenlive i Olive. Od profi varijanti, Premiere CC i Edius.

samo za win me zanima...

ako mozete da mi okacite link ka tome sto preporucite bio bi zahvalan...da ne skinem negde verziju s virusom ...ne zato sto sam lenj da trazim...

Mozes i Davinci Resolve, ne kazem da je jednostavan, ali za jednostavan edit moze da ne bude komplikovan. Free je i nema reklama, a verovatno je jedan od najmocnijih za video editing.

Svodi se na to koliko želiš truda i na čemu ćeš da montiraš.

Ultralak pristup je youcut na telefonu i tu sve za 5 minuta smandrljaš, ima prelaze, ima sve, direktan upload na youtube. Ima pozadinsku muziku da biraš, jako lak i intuitivan za rad.

Pozdrav svima
trazim preporuku za program da mogu da editujem video za youtube...znaci snimam video sa dronom ili telefonom i hteo bi da uradim edit za upload na youtube.

Neki jednostavan...moze i da bude placen ...ne bi neki free ako ce mi ubacivati neke reklame ili slicno...ili ogranicavati osnovne funkcije programa....

video sam wondershare filmora 12..pa me zanima dal ima neko iskustva s tim ili preporucujete nesto bolje...
Verovao ili ne 4K montaža sa mnogo opcija u besplatnoj verziji YouCut na androidu jedina mana programa je nedostatak Color correction opcije. Naravno da se na PC-U moze vise ali ako su u pitanju osnove Montaže to je to , kao da to sa PC računarima prolazi a jedino se Umetnost isplati ( sve sto donosi zaradu)

Nazad
Vrh Dno