Nadji program koji koristi SPTI interfejs.Smith je napisao(la):U stvari problem je sto nemoze da se instalira aspi jer je zabranjeno pisanje u system32 folder.
Jel zna neko kako se ovo moze reshiti?
Nismo u firmi. U pitanju je racunarski centar ETF-a. Sistemi su WinXP+SP2, bez ASPI-ja, iskljucen servis za rezanje iz Windowsa. Svi useri imaju mogucnost upisa u \Documents and Settings\Username i nigde vise (istina, imamo i Temp disk ali on nema veze sa pricom). Od administratora mozes eventualno da izmolis batine i trajni ban iz RC-a :dNeko ko... je napisao(la):Ako si u firmi zamoli administratora da ti dozvoli instalaciju. Ja sam moga ispalamudio za puno korisnih stvari.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Svi koji pomognu u situaciji dobijaju nagradno skidanje chega hoce, rezanje sa programom koji su preporucili i isporuku na kucnu adresu :d
Well said, kolega!Voodoo_NBGD je napisao(la):Nismo u firmi. U pitanju je racunarski centar ETF-a...
Od administratora mozes eventualno da izmolis batine i trajni ban iz RC-a...
Pa nisu oni od juce. A cak i da su to ostavili, opet ti treba mreza, koja je domenska....Maul je napisao(la):Ako su u biosu ostavili boot sekvencu da se dize prvo sa cd-a pa posle sa hdd, resio si posao. Treba ti WinPE CD na koji mirne duse mozes da napakujes Nero i to provereno radi.
za info pogledati www.nu2.nu/pebuilder/
Smith je napisao(la):Pa nisu oni od juce. A cak i da su to ostavili, opet ti treba mreza, koja je domenska....
Stevs je napisao(la):Nero može da reže sa user statusom ako administrator pokrene NeroBurning Rights i podesi ko može šta da radi. E sad to možeš da uradiš na par načina doduše i težih i lakših.
Ako nema pass-a na Biosu i možeš da podesiš bootovanje sa CD-a onda - postoji par toolova (npr. passware recovery kit) koji mogu da resetuju admin password na npr.12345 (čak mislim da ima novijih koji mogu da vrate admin pass onakav kakv je i bio) ili da iskoristiš već pomenuti WinPE.
Teža varijanta je da otvoriš stranicu i džamperom izbriseš cmos
Ako uspeš na ovaj način da dobiješ admin privilegije startuješ NeroBurnigRights dodeliš sebi da možeš da režeš i sve vratiš na pređašnje stanje
PS: Ako ne možeš skineš staranicu onda razmisli da li administrator ima nekog kucnog ljubimca, kad je rođen, ime devojke, password u obliku "*" itd :d:d:
Voodoo_NBGD je napisao(la):Evo necega sto bi nam moglo pomoci: http://www.paehl-info.de/cdr/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari