u pitanju je laptop. inace filmove sam kopirao na diskovei probao da pustim na masini 500MHz, 128MB, 16MB graficka i to u najobicnijem WMPlayer-u bez ikakvih kodeka, i radilo je savrseno!!! znaci problem je do moje graficke. sta da se radi.Neo_Matrix je napisao(la):...
Da, ako je kartica integrisana mogo bi da proba da poveca memoriju, ali nece nikako moci na 16 nego max na 8, i onda bi trebalo da radi, a ako je kartica PCI ili AGP i ima 2MB rama onda nije cudno sto ne radi... :whip :rtfm:
Srbin do jaja je napisao(la):...
u pitanju je laptop. inace filmove sam kopirao na diskovei probao da pustim na masini 500MHz, 128MB, 16MB graficka i to u najobicnijem WMPlayer-u bez ikakvih kodeka, i radilo je savrseno!!! znaci problem je do moje graficke. sta da se radi.![]()
ZoNi je napisao(la):a, to nece moci, Matrixe... znas, Srbin do ---- je protivnik DOS-a![]()
vudu_dva je napisao(la):ma rade meni titlovi preko ffdshow-a, sve je to lepo, ali ja hocu da u svom divx plejeru kliknem na load subtitles i zavrshim posao, a ne da vechito otvaram 20 dijaloga i cimam se sa tri programa da bih gledao film..
aj ja kao pokusao da nadjem to sto si ti napisao, al ne ide. probao sam da ga nadjem i kod jednog i kod drugog playera al nista. napisi to malo bolje kako to da uradim. (D)maxer je napisao(la):Vidite sad ovo:
- masina AMD K6 300MHz
- 128MB RAM-a
- graficka je nV TNT2
Instaliran BSP, DivX 5.0 ... i film radi super ... ali samo uz ovo podesavanje: u panelu za setovanje DivX-a, u Tab-u Quality Setings: prva dva (odozgo) polja ne treba cekirati a ostale treba.
Naravno u Tab-u Postprocesssing Setings ili smanjiti na minimum ili nesto malo iznad (do 1/4).
Vic je u tome da u uputstvu za DivX pise da prve dve treba ukljuciti a naredne dve treba iskljuciti (mislim na one kockice za stikliranje) ali tada film secka a kad stvar okrenem naopakosve proradi super cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari