Šta je novo?

Program za pustanje DIVX-a???

ma rade meni titlovi preko ffdshow-a, sve je to lepo, ali ja hocu da u svom divx plejeru kliknem na load subtitles i zavrshim posao, a ne da vechito otvaram 20 dijaloga i cimam se sa tri programa da bih gledao film..

Neo_Matrix je napisao(la):
...

Da, ako je kartica integrisana mogo bi da proba da poveca memoriju, ali nece nikako moci na 16 nego max na 8, i onda bi trebalo da radi, a ako je kartica PCI ili AGP i ima 2MB rama onda nije cudno sto ne radi... :whip :rtfm:
u pitanju je laptop. inace filmove sam kopirao na diskovei probao da pustim na masini 500MHz, 128MB, 16MB graficka i to u najobicnijem WMPlayer-u bez ikakvih kodeka, i radilo je savrseno!!! znaci problem je do moje graficke. sta da se radi. :(

Srbin do jaja je napisao(la):
...

u pitanju je laptop. inace filmove sam kopirao na diskovei probao da pustim na masini 500MHz, 128MB, 16MB graficka i to u najobicnijem WMPlayer-u bez ikakvih kodeka, i radilo je savrseno!!! znaci problem je do moje graficke. sta da se radi. :(

Pa bas bez ijednog kodeka nisi mogao, mozda je vec bio instaliran DivX codec, a kao sto si i sam rekao u pitanju je tvoja graficka... Dakle probaj da pustiss vilm u najmanjoj rezoluciji, da sve ostalo pozatvaras, pa ako radi radi, a ako ne onda samo iz dos-a... cheers

Srbin do jaja je napisao(la):
...znaci problem je do moje graficke. sta da se radi. :(

Srbine jesi li probao ono podesavanje DivX-a koje sam naveo OVDE :?:

ZoNi je napisao(la):
a, to nece moci, Matrixe... znas, Srbin do ---- je protivnik DOS-a :)

Pa onda nema DivX-a...
Dos Rulez :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

BSplayer

Crystal Player radi kao sat! Da ne pricamo o velicini (~500 K). Aktuelna verzija 1.7.

vudu_dva je napisao(la):
ma rade meni titlovi preko ffdshow-a, sve je to lepo, ali ja hocu da u svom divx plejeru kliknem na load subtitles i zavrshim posao, a ne da vechito otvaram 20 dijaloga i cimam se sa tri programa da bih gledao film..

samo treba da ti se titlovi zovu isto kao i film (sa različitom extenzijom naravno) i on ih automatski učitava...

maxer je napisao(la):
Vidite sad ovo:
- masina AMD K6 300MHz
- 128MB RAM-a
- graficka je nV TNT2

Instaliran BSP, DivX 5.0 ... i film radi super ... ali samo uz ovo podesavanje: u panelu za setovanje DivX-a, u Tab-u Quality Setings: prva dva (odozgo) polja ne treba cekirati a ostale treba.
Naravno u Tab-u Postprocesssing Setings ili smanjiti na minimum ili nesto malo iznad (do 1/4).
Vic je u tome da u uputstvu za DivX pise da prve dve treba ukljuciti a naredne dve treba iskljuciti (mislim na one kockice za stikliranje) ali tada film secka a kad stvar okrenem naopako :D sve proradi super cheers
aj ja kao pokusao da nadjem to sto si ti napisao, al ne ide. probao sam da ga nadjem i kod jednog i kod drugog playera al nista. napisi to malo bolje kako to da uradim. (D)

ma to vremenom preraste u ono: namestiću ja njega neće on mene da *****ava! ctp; ctp; :mrgreen: ctp; ctp; ctp; :mrgreen: :whip :whip :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno