Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/24418650/STK114_Google_Chrome_01.jpg)
Google Chrome’s uBlock Origin phaseout has begun
Time to switch to uBlock Lite or another ad blocker.

Ja sam stavio AdBlock i radi normalno, za YT nisam siguran da radi, koristim premium.Sada kada ublock origin vise definitivno ne radi na google chrome, ima li nesto sto radi i vrijedi li prelaziti na firefox ?
reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome" /v "ExtensionManifestV2Availability" /t REG_DWORD /d "2" /f
Naravno da radi.Meni jutros doslo obavjestenje da vise nije podrzano, ali evo sad vidim u extenzijama da je samo disableovalo pa sam opet ukljucio...vidicemo da li radi, javim se uskoro
Kod mene na FIrefox i Edge nema reklama,na Cromite(chromium) koliko ti je volja a na svima imam iste adonove,ublock origin,malwarebytes browser guard i urban brower guard.Naleteo sam na jedan sajt koji mi je izbušio Ublock Origin i Ghostery na Firefoxu kao sir i pokazao pun ekran reklama, ali jedan adblocker ga je ukrotio. Isprobajte vaše adblockere, ako želite.
![]()
Dalmatinski portal
Dalmatinski portal donosi najnovije vijesti iz Splita i Dalmacije!dalmatinskiportal.hr
AdGuard odradio posao, sve blokirano...Naleteo sam na jedan sajt koji mi je izbušio Ublock Origin i Ghostery na Firefoxu kao sir i pokazao pun ekran reklama, ali jedan adblocker ga je ukrotio. Isprobajte vaše adblockere, ako želite.
Može i da se uđe u Enter element picker mode kada se klikne pipetica na uBlock Origin ekstenziju i da se očisti portalNe deluje portal ništa specijalno. Kome iskaču reklame na njemu, a koristi uo na ff, samo mu nije dobro podešen uo ili nisu uključene odgovarajuće block liste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari