Šta je novo?

prog za o/c

• Začetnik teme Začetnik teme chachkalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

chachkalica

Guest
znaci precesljao sam ceo forum, e sada ne znam da li sam glup ili mnogo umoran ali nisam uspeo da nadjem ime ni jednog programa za ati-ja, znaci stvarno znam da cete svi da ispi*dite ali plz odgovorite, koji su svi i koji najbolji

Radlinker,Rage3D ova dva su ti dovoljna moja preporuka RadLinker

chachkalica je napisao(la):
znaci precesljao sam ceo forum, e sada ne znam da li sam glup ili mnogo umoran ali nisam uspeo da nadjem ime ni jednog programa za ati-ja, znaci stvarno znam da cete svi da ispi*dite ali plz odgovorite, koji su svi i koji najbolji

ATITool. Jednostavan a radi posao.
Pozdrav

Ajde jos jedno pitanjce vezano za temu OC. Sa kojim drajverima je moguce OC-ovati graficku a da nisu OMEGA(recimo) tj. da li je moguce OC graficku sa oficijelnim Catalyst-ima. Trenutno ih koristim ali cim izadjem iz podesavanja clock-ovi graficke se vrate na default(bilo sa Ati Tool-om ili Radlinkerom)?

Apsolutno najjaci ptweaker za ATi je ATi TRAY Tool!
Obozzavam opciju za setovanje kloka u 3D-u i u 2D-u posebno (nesto sto nVidia ima vec doogo). Radi ko bombonica (pratio sam frekvenciju iz RivaTuner monitora)
Sad lepo u 2D-u drzzim na 300, u 3D-u na 400, a memaru na 440 u 2D i 660 u 3D! I sve lepo hladjeno sa Zalman DualHeatpype pasivnim kulerom 😉
Takodje ATT ima fenomenalne tvikerske opcije za eksperimentisanje sa filtriranjem, iskljucivanjem/ukljucivanjem PixelShader i Trilinear optimizacija... verzija 1.0.0.366 ima mogucnost namestanja memorijskih latencija sto se na Low End kartama itekako mozze osetiti (kod mene bas i ne), ali se mora jako pazzljivo koristiti (ja umalo da syebem karticu :d) Mislim da ce u najnovijem buildu izbaciti tu opciju...
Jako malo memorije zauzima i iz Traya se mozze sve uraditi (kada bi samo Catalyst kontrol panel bio ovako dobro isprogramiran)
U svakom slucaju Ati TRAY Tool ej apsolutno najjaci ATi tweaker!
http://www.radeon2.ru/atitray/

Poslednja izmena:
vidard je napisao(la):
Ajde jos jedno pitanjce vezano za temu OC. Sa kojim drajverima je moguce OC-ovati graficku a da nisu OMEGA(recimo) tj. da li je moguce OC graficku sa oficijelnim Catalyst-ima. Trenutno ih koristim ali cim izadjem iz podesavanja clock-ovi graficke se vrate na default(bilo sa Ati Tool-om ili Radlinkerom)?

To je zato sto nisi kliknuo opciju USE CURRENT (nakon sto podesis koji klok zelis). Zato ti vraca na default.

da li je moguce da mi kartica bolje radi sa catalyst nego sa omega drajverima?

bolje rezultate u marku03 mi daje sa catalyst nego sa omeginim.

moguce je da ti kartica radi bolje u 3dmarku sa catalistima, nije 3dmark jedini program, a u poslednje vreme skoro uopste nije merodavan za poredjenje performansi drajvera...Probaj igre pa vidi sta ti bolje radi...

Nazad
Vrh Dno