Šta je novo?

Produzivanje HDMI-ja

az box je satelitski hd risiver koji je vise od toga.to je multimedijajni centar,pc u malom.pogledaj,imas temu o njemu:)

az box je satelitski hd risiver koji je vise od toga.to je multimedijajni centar,pc u malom.pogledaj,imas temu o njemu:)

Odlicno :)
Od prostog probacivanja kabla kroz zid, preko kupovine playera sa WiFi do kupovine azboxa. Ako ti je premala rupa u zidu ti pukni 300 evra na azbox i svi tvoji problemi su reseni :D
Mogao si odma da das i preporuku za tanjir i LNB hehe.

nije 300.ovaj wi fi je 360+sto rece tanjir,lnb,motor,pozicioner,drzac,ruke majstora,troskovi cs-a:)

nije 300.ovaj wi fi je 360+sto rece tanjir,lnb,motor,pozicioner,drzac,ruke majstora,troskovi cs-a:)

Taj fazon. Mislim da ce shvatiti da ce proci jeftinije ako stemuje zid i stavi deblju cev :D
Ni krivog ni duznog ga guramo u satelitske vode, ali ipak eto mu ideja heh.

Ajde bezi...moze lock..kad vidim sta pisete ***..daj bre:smash:

ko zna sta dobija zna da je svaki ulozeni dinar visestruko isplativ;)

Ljudi, ako ne zeli da opet prepravlja zid i kanale def mora da nadje neki player pored tv. Zasto je to bolje? Zato sto ne mora da trci na sprat kada zeli pauzu ili ko zna sta, uvek moras imati kontrole pored sebe! Da li ce to resiti kupovinom nekog playera koji ima WiFi ili nekog playera sa HDD ili AZBOX ili sta vec... ovde dobija primere a sta mu se najvise dopadne sam ce uraditi.

Ajde nadji mi neki plejer koji ima wifi na netu pa cu mozda da porucim preko ibeja:d

Vrh Dno