RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
To su pitanja za temu o zaštiti potrošača, gde si već pokrenuo priču o svom slučaju.
Evidentno je da je uređaj faličan što je potvrdilo i pojavljivanje crta po ekranu.@masamunea
NHF, ali laptop od 600e jedva da ima bazicni kvalitet display-a. Nije da se ne razumes, pa ne znam kako ti je ovo promaklo na stranu sto su oni takvi i ovakvi.
Iskreno ja sam video i laptopove tipa 100-120k koji imaju skoro pa isto los display kao i oni od 50-60k.
Zar to nije ista firma sa istom vlasnikom koja deli isti sajt na kom piše ista stvar i koja bi trebalo da deli istu politiku?Mislim da je bitno da se napomene da je u pitanju CT Shop, a ne ComTrade, da ljudi nemaju pogresnu informaciju. ComTrade koliko znam vise ni ne radi maloprodaju.
Uh, ne sećam se kad sam video pristojan displej na laptopu od 1000e sem na Mac Air-u, ali HP ima baš loše. Lenovo bi trebalo da ima u toj kategoriji bolje displeje, kao i Dell, ali u kategoriji do 500-600e svi su katastrofa (bar meni) i obavezan je monitor uz njega.@Djilkosh_Ns
Znao sam ja u startu da ne mogu da ocekujem previse, al za ovo se na kraju i pokazalo da je falicno. Kolega ima slican (samo slabiji procesor). Ekran pristojan.
Nekidan sam uzimao hp probook 450 g9, i bulvalno se posvadjao u prodavnici da bi mi otvorili i ukljucili racunar pre kupovine. Jasno mi je da niko nece da uzme vec otpakovan uredjaj, al da nemaju jedan demo na kom mozes da vidis ekran to mi nije jasno.
Dobro, onda loše iskustvo sa CT Shop, izvinjenje Comtradeu.CT Shop posluje pod firmom XLS doo.
Nije isto što i Comtrade.
Ja сам са CT shop-om контактирао мејлом, тако да ми је свеједно да ли је CT shop или комтрејд, оно је тужно у шта се претворила једна угледна фирма.Mislim da je bitno da se napomene da je u pitanju CT Shop, a ne ComTrade, da ljudi nemaju pogresnu informaciju. ComTrade koliko znam vise ni ne radi maloprodaju.
Има, ево ја куцам са таквог дисплеја. Lenovo Y510p, одличан LG панел.Uh, ne sećam se kad sam video pristojan displej na laptopu od 1000e sem na Mac Air-u,
Е сад касно, већ сам купио хард код Монитора.Ni ja nemam neko pozitivno iskustvo sa njima, pisao sam ranije kako su me zavlacili za servis APC UPSa, al ne znam da li sam pisao za problem koji je drug imao.
Kupio je Zen 2 procesor kod njih, koji od kad ga je sastavio radio na 500MHz i <40°C temperaturama. Ne razume se u racunare i sto je najtuznije dugo je koristio tako racunar dok nisam detaljnije pogledao zasto ima probleme sa FPS u igrama. Gledajuci na netu, problem je ili do procesora ili do maticne, pa smo poslali u monitor na servis sumnjajuci da je problem do procesora.
Nakon sto su pogledali komp, ustanovili su da je problem do termalne paste u soketu, sto je nemoguce jer je racunar samo jednom sastavljen. Kad se jednom stavi proc u soket nema sanse da posle zadje termalna pasta. Nakon sto su vratili komp, nije bilo nikakvih znakova termalne paste niti ciscenja doticne iz soketa. Tvrdili su kako je ciscenjem paste iz soketa resen problem, sto nije bio slucaj.
Nakon toga smo bili primorani da naslepo kupimo maticnu (trenutna mu je izasla iz garancije) sa nadom da je do nje problem, sto se i ispostavilo da jeste. Nije bilo nikakve potrebe da lazu oko termalne paste, mogli su samo da kazu detaljno smo testirali na drugoj maticnoj ploci i nije bilo problema, znali bi dalje sta da radimo.
Невероватно али истинито ? Да ли још неко даје овакву гаранцију ?(Recimo exceed mi je uredno dao garanciju na 10 godina kada sam uzimao RAM 2019. godine).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari