Otpakovaće sami tamo u onom ćošku pored "vrata" gde se čeka roba (jer tu ima el. utikač). Zapravo jedan lik, pa ako je veći tv, pomozi čoveku oko kutije (da držiš da mu ne beži). Svaki put ista priča - jedan lik, osim ako nije neki 55"+ i uvek igranje sa kutijom da pogodi kada treba da vrati tv unutar.Ja sutra idem do Emezzete da uzmem TV za majku i trazicu da mi otpakuju i ukljuce ga da vidim jel radi. Ako radi, uzimam, ako ne, neka daju drugi. Porucio bih online al treba mi sto pre, a dok stigne kurirom, popece mi se majka na glavu![]()
Ja sutra idem do Emezzete da uzmem TV za majku i trazicu da mi otpakuju i ukljuce ga da vidim jel radi. Ako radi, uzimam, ako ne, neka daju drugi. Porucio bih online al treba mi sto pre, a dok stigne kurirom, popece mi se majka na glavu![]()
meni to recimo apsolutno ne odgovara...Meni sada to zvuči kao neki fetiš, da moram da odnesem kući potpuno neotpakovano i ja da ga prvi otpakivam
Ako nije za poklon, meni lično odgovara da otvore u radnji, još bolje i uključe (TV npr.) radi probe.
Ako odnesem kući i uočim da je nešto oštećeno, moram sutra nekako da nađem vreme da idem ponovo u prodavnicu (naravno sa sve uređajem), pa onda da pišem reklamaciju koja obično se i ne rešava odmah. Onda za par dana ponovo u radnju za novi uređaj...
Meni lično užasno gubljenje vremena. Verovatno za neka sitna oštećenja ne bih ni imao vremena ni živaca da idem u radnju ponovo.
Posmatram na način da sam uređaj kupio jer mi treba da ga koristim. Da li sam ga iz kutije izvadio ja kući ili prodavac predamnom u prodavnici, apsolutno mi je svejedno dokle god je taj uređaj kakav treba da bude.
Veliki proizvođači se uglavnom neće nikada baviti maloprodajom, bar ne u nekoj ozbiljnoj meri. Sav "prljav" posao oko nabavke, uvoza, sertifikovanja, usklađivanja sa lokalnim propisima, nabavke rezervnih delova, lagera, prodaje, servisa, podrške, obavljaju generalni uvoznici tj.prodavci. Često rade i sav lokalni marketing. Danas je lakše nešto napraviti nego prodati.Da mogu kupio bi direktno od Samsunga i izbacio prodavca iz igre jer ne varim posrednike bilo koje vrste ali razumem potrebu za njima, barem dok se ne razviju informacioni sistemi i implementiraju gde je moguće kupiti direktno sa izvora, izvoru to vratiti ako je oštećeno i obezbediti svoja sredstva nazad.
Hvala mada nisam siguran u t.Tačno,
ali Tehnomanija će naknadno ipak poslati račun
U slučaju kupovine na daljinu prodavac nije dužan da kupcu izda fiskalni račun, a u skladu sa članom 2. stav 1. tačka 1) Uredbe o određivanju delatnosti kod čijeg obavljanja ne postoji obaveza evidentiranja prometa preko fiskalne kase („Službeni glasnik RS“, br. 61/10, 101/10, 94/11, 83/12, 59/13, 100/14), već sva prava potrošač može ostvariti na osnovu ugovora o prodaji na daljinu.
^ Moguće jedino što se u mom konkretnom ugovoru nigde ne pominje dužina garancije niti sa kojom dokumentacijoj ostvaruješ garanciju (tipa ugovorom o kupoprodaji na daljinu), ali imam njihov mail na dan prodaje gde potvrđuju da je 120 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari