Мој Нот3 купљен пре скоро 8 година код Теленора и даље ради без грешке. Батерију не рачунам.Kupio sam dve lumie od njih u poslednjih 5 godina i telefoni traju iako je garancija odavno istekla.
Trenutno nema vremena za otkljucavanje i cekanje 7 dana ili koliko vec treba za F3, osoba kojoj je kupljen treba odmah ispravan telefon, a tek ne bi da popravlja stvar koja treba da bude nova i ispravna. Kupio na KP od Ivana EU kako treba da bude i zdravo.Ne bih sada kada si ga prodao da te smorim, ali verujem da si lako i jeftino mogao da upises EU Rom I da bude isti.
Imate neki kontakt tog coveka?Prodaje, ali nije član foruma koliko znam, bio je član starog foruma, od prelaska na novi forum nisam ga video ovde. Inače svaka preporuka za njega.
Misli na Ivana iz Beograda, koji je i jeftiniji od tog ia Apatina...Znam za nekog Ivana iz Apatina sa KP sa baš mnogo pozitivnih ocena, ako je to neko merilo sigurne kupovine![]()
Ja sam od Ivana i Vladimira kupovao. Sve preporuke. Ivan je i bio ranije ovde ne forumu.Misli na Ivana iz Beograda, koji je i jeftiniji od tog ia Apatina...
Uglavnom svi rade dok ne prestanu, tada se vidi ko rešava reklamaciju a ko ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari