NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Imamo li nekoga iz Slovenije ko zna nešto o firmi koja je kupila BC Group, Big Bang?
Slovenci kupili srpsku prodavnicu
Šteta. Sada će se i oni pretvoriti u lopovske megalomane.Imamo li nekoga iz Slovenije ko zna nešto o firmi koja je kupila BC Group, Big Bang?
Zarada i prihodi su 2 totalno razlicite stvariNe mogu da verujem da je BC Group imao 35 miliona evra godisnjeg prihoda.
Za domacu internet prodavnicu to je stvarno ogromna cifra.
Koliko tek zaradjuju oni sa KP sto svercuju iz madjarske.
I zatvorili preko noci, a dugovanja ...BigBang je imao prodavnicu u TC Ušće u BG-u. Nisu bili medju jeftinijim, ali su imali solidnu ponudu robe. Napr. imali su sobu za test slušanje HiFi opreme.
Pozdrav
Bas preko BC Group sam dobio koriscen i uz to jos i neispravan proizvod.Najviše mi se dopadalo to kod njih što kad nešto naručim znam da uglavnom i oni sami poručuju pa stiže sa lagera dobavljača te mi je uvek opušteno jer znam da ću dobiti nešto fabrički zapakovano, neotvarano... Kod svih ostalih dobijao sam i robu bez fabričkih stikera, robu koja je evidentno bila otpakovana, možda korišćena i vraćena...
Ista prica za monitor.Za SD karticu za koju na sajtu pise garancija 3god, dobio samo fiskalni, kontaktirao ih, kazu, nema garantnog lista, ako pise na sajtu 3god, onda cete i imati toliko garanciju...
Najpovoljnije cene da, ali u mom slucaju usluga nije na nekom zavidnom nivou...
Odmah pomisliš koje su tu marže u igri. A čist dropšiping bajo.Ne mogu da verujem da je BC Group imao 35 miliona evra godisnjeg prihoda.
Za domacu internet prodavnicu to je stvarno ogromna cifra.
Kako da ne, jedino ako su totalne veverice, a po svemu sudeci nisu.Verujem da tu ima i šminkanja brojeva pred prodaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari