Ne bih smeo da se usudim da kazem da su tu samo radi fore, ipak su oni ozbiljan igrac (kao i France Telecom koji je izgleda odustao), radi fore su tu ovaj Oraskom, Turk Telekom, LAPGreenN, ...
^^
Mogu ja da ih poredim jer ih obe dobro poznajem.
Mogu svajcarci mnogo toga od srba da nauce ma koliko to tebi bilo neverovatno!!!
Uostalom ovde sam svajcarsku dao kao pozitivan primer, nesto na sta i srbija treba da se ugleda, tako da ne znam sta se opste bunis.
Nije nikako vece zlo.
Moras gledati siru sliku, a ona je veoma siroka.
Telekom i sada, ma koliko bangav i neefikasan bio ostvaruje ogroman profit. Puni budzet, i zaposljava gomilu ljudi. Istina je da je ta gomila poveca i da bi po ekonomskom rezonu trebalo otpustiti dve trecine. I sta onda, svi ti ljudi ostaju bez posla, extra. Ne bi to bio problem kad bi postojala sansa da se oni negde zaposle, al posto industrije nema oni mogu samo da sanjaju da se zaposle. Profit privatizovanog tj stranog telekoma bi vrtoglavo porastao, a ogromne pare bi samo letele iz zemlje. Nije sve cista ekonomija, ovakve kompanije imaju i socio politicku svrhu.
Sve si u pravu slazem se po ovom, ALI
1. vecina zaposlenih je tu po rodbinskoj/partijskoj duznosti i parazitira na tvojoj i mojoj grbaci, sto da mi bude zao takvih?
2. sav kes sto se slije u budjet se POJEDE i ja a ni ti ne vidimo ni dinar!
3. i kes od telekoma ce se 90% pojesti ali bar kad pojedu telekom i EPS nece imat sta vise da rasipaju i kradu!
Vidi nacija/drzava dok ne udari i DNO DNA nemoze videti svoje mane i popraviti se, mi smo dokazali da jos nevidimo gde gresimo i da se ne popravljamo tako da sto pre udraimo u to dno mozemo se bar nadati da cemo tada skontati gde gresimo a bogami gresimo u svemu
4. po sadasnjim magalomanskim prohtevima i preglomaznoj administraciji koju ne kresemo vec povecavama, vlast nema izbore vec da proda teelkom i tako zapusi rupe svoje nesposobnosti..... iskreno ako ne prodaju EPS i Telekom dinar puca 100%, mada iskreno znam da idemo ka dnu i to je nemonosvnost ako se nesto radiklano pozitivno ne desi (ali ja nevidim tu mogucnost)
E, ovde se varas. Bas su krivi politicari koji su dozvolili da se ti mocnici mnoze i mnoze svoj kapital na nezakonite nacine, jer i sami politicari to rade....Samo ja nevidim kako se to moze "mirno" promenuti, evo 10 godina je proslo od "promena", ne krivim ja politicare vec mocnike koji se nalaze u svim strukturama gde je kes i moc... a to su prakticno sve firme koje vrede vise od par miliona dinara oni su tu, vidimo ih na ulicama u djipovima, po kaficima i oni su nedodirljivi a ja nevidim da ce se iko od tih ljudi milom povuci sa svojih funkcija...., jer iza sebe imaju armiju poltronskih *****a koji rade i podrzavaju ih za saku dolara (jer su im ti isti sredili posao u telekomu, eps-u, administraciji, itd..)
ta kako je zoves "bagra" je i dalje profesor na fakultetu i na posao ne dolazi dzipovima, ni sluzbenim automobilima. svoje znanje je stekla ovde i u inostranstvu.
za razliku od trenutne ministarke, koja sece svoj resor, zarad tatice Djikija - da nam ekonomise jos koju godinu na izborima...
zeljko, ako je ona "bagra", sta su ovi sto ce da procentuju od prodaje? bageri?
@zeljko
Citam tvoje komentare i ne mogu da te shvatim za ozbiljno. Ti ponavljas jednu te istu pricu i izgleda da niko ne valja osim...
Ako se dobro secam ti si bio taj koji je isto ovo govorio u temi o fakultetima samo sto umesto korumpiranih profesora sada spominjes korumpirane cinovnike. Neko te je izgleda u zivotu gadno ocepio pa neverovatno usko gledas na ovakve stvari.
Naravno da prodaja telekoma nece pomoci, ali je po meni to jedini put presecanja svih sisa muzilica za taj mafijasko maligdni sloj naseg drustva... ja bi voleo da gresim, ali sve sam vise sigurniji da nema drugog nacina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari