F
filipkg
Guest
za koliko moze da se proda Ge-force 2 mx 440? 2 godine stara????
Treba mi hitno
Treba mi hitno
Komentar nije ruzan (samo je tacan) - ne vredja nikoga i ne kvari prodaju jer covek ne prodaje karticu vec se raspituje. Ovo nisu mali oglasi. Konkretno: ja ne bih dao ni eur - to sam vec napisao, a to ne znaci da je neko nece uzeti za npr 15.mikele je napisao(la):Slazem se sa cenom od 15 evra, mada kao sto rece covek zbog PDV-a mozes slobodno da trazis jos koji evro.
I jos da dodam da su ruzni komentari koji coveku mogu da pokvare prodaju a pri tom nisu konkretan odgovor na pitanje postavljeno u otvorenom thread-u, bez obzira na to sto je konstatacija tacna.
Sa i bez PDV 10 do 15 jevreja :S: ... mada nikad se ne zna 😉 . Meni je eto naišao lik koji mi je nudio 20€ za Eagle GF2 MX400 i to zato što ima 64DDR-a a ne SDRAM-a 😀 . Mislim... ako on kaže da je toliko OK 😀 . Super kad još ima takvih ljudi. Zato ko zna.filipkg je napisao(la):za koliko moze da se proda Ge-force 2 mx 440? 2 godine stara????
Treba mi hitno
LiquidPlasma je napisao(la):Covece 15 evra za GF2 MX? Pa koliko bi ja mogao da dobijem za GF4 MX440? oko 25 plafon?
pa oko 20-25 ona je u rangu onog gore GF 4 mx440 .Invader je napisao(la):Koliko bi onda ja mogao da trazim za Chaintech G-Force 2 TI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari