Šta je novo?

Prodaja GFX 2

• Začetnik teme Začetnik teme filipkg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
F

filipkg

Guest
za koliko moze da se proda Ge-force 2 mx 440? 2 godine stara????
Treba mi hitno

Pa ne znam zasto bi neko uzeo GF2 MX400 za 15 kada za 30 moze da uzme Radeon 9200 128bit koji je nemerljivo bolji od GF2 shita. Jeste da se cene "krsa" sabijaju na po 10 eur razlike ali ja ne bih dao za GF2 ma kakav on bio ni eur ako mogu za malo vise para da kupim mnogo bolju karticu.

Slazem se sa cenom od 15 evra, mada kao sto rece covek zbog PDV-a mozes slobodno da trazis jos koji evro.
I jos da dodam da su ruzni komentari koji coveku mogu da pokvare prodaju a pri tom nisu konkretan odgovor na pitanje postavljeno u otvorenom thread-u, bez obzira na to sto je konstatacija tacna.

Poslednja izmena:
mikele je napisao(la):
Slazem se sa cenom od 15 evra, mada kao sto rece covek zbog PDV-a mozes slobodno da trazis jos koji evro.
I jos da dodam da su ruzni komentari koji coveku mogu da pokvare prodaju a pri tom nisu konkretan odgovor na pitanje postavljeno u otvorenom thread-u, bez obzira na to sto je konstatacija tacna.
Komentar nije ruzan (samo je tacan) - ne vredja nikoga i ne kvari prodaju jer covek ne prodaje karticu vec se raspituje. Ovo nisu mali oglasi. Konkretno: ja ne bih dao ni eur - to sam vec napisao, a to ne znaci da je neko nece uzeti za npr 15.

Poslednja izmena:
filipkg je napisao(la):
za koliko moze da se proda Ge-force 2 mx 440? 2 godine stara????
Treba mi hitno
Sa i bez PDV 10 do 15 jevreja :S: ... mada nikad se ne zna 😉 . Meni je eto naišao lik koji mi je nudio 20€ za Eagle GF2 MX400 i to zato što ima 64DDR-a a ne SDRAM-a 😀 . Mislim... ako on kaže da je toliko OK 😀 . Super kad još ima takvih ljudi. Zato ko zna.
Pozdrav. :wave:

Covece 15 evra za GF2 MX? Pa koliko bi ja mogao da dobijem za GF4 MX440? oko 25 plafon?

LiquidPlasma je napisao(la):
Covece 15 evra za GF2 MX? Pa koliko bi ja mogao da dobijem za GF4 MX440? oko 25 plafon?

Toliko i trazi vecina ljudi za tu karticu tako da je najverovatnije da ces je i prodati za 25e.

Pa ja cu onda da se obogatim kad budem prodao moju MSI FX5200 T-128. Salim se, a koliko bih ja dobio za ovu moju?

Koliko bi onda ja mogao da trazim za Chaintech G-Force 2 TI

Tako sam i mislio, kad sam je kupovao bila jedna od jacih kartica, mislim da je jedino bio jaci GF3 TI, tad sam je platio nekih 200dem 😀

Pf... pa i GF2 GTS je nekad koštao 500+ maraka, pa sam je ja kupio za 18 evra 🙂

Nazad
Vrh Dno