Isto! to mi bas smeta, samo zato mi je devizni jos u intesi. kad toga ne bi bilo mislim da bih odmah presao u ProCredit.ovo me odbilo od otvaranja racuna:
Međunarodne kupovine preko POS terminala (uključujući kupovinu na Internetu): 1%
Da li ste uspjeli da provjerite?Proverim ti ovo u ponedeljak, znam da je bilo izmena u cenovnicima.
Имају крш мобилну апликацију и јако мало банкомата (бар по БГ), 30 динара провизија за трансакције (total paket), наплаћују обавештења о приливу путем смс-а а притом ни немају алтернативу у виду push нотификација или maila.Počeli su uz osnovni paket od 150 din da daju mastercard, što je sada jedna od jeftinijih i boljih ponuda na tržištu, s obzirom da za te pare imate i google i apple pay, uplatne bankomate, pristojno elektronsko bankarstvo. Jedino što nisu ažurirali cenovnike na sajtu, pa se ne vide uslovi korišćenja mastercard-a, najviše me intereseju da li naplaćuju 1% za plaćanja u inostranstvu kao i na total paketu.
30din po transakciji?Имају крш мобилну апликацију и јако мало банкомата (бар по БГ), 30 динара провизија за трансакције (total paket), наплаћују обавештења о приливу путем смс-а а притом ни немају алтернативу у виду push нотификација или maila.
Tako je, ranije je bilo 50k €, sada je 5k.Ranije su pravili razliku za stedne uloge < ili > od 50k €, pa se “sve iznose” na to odnosi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari