Šta je novo?

ProCredit Banka

Zanima me da li ta akcija važi samo za vas koji ste primili taj mail ili važi za sve postojeće korisnike besplatnog i osnovnog računa

mislim da je za one koji su primili mail, ali mozes pozvati da pitas u call centar

Da li uz total paket i mastercard mogu da se podizu evri na bankomatima drugih banaka besplatno (ili 5 besplatnih podizanja vaze samo za dinare) ?

Kada su evri u pitanju, opšte pravilo je da se mogu dizati samo na matičnim bankomatima. Isto važi za uplate, nezavisno od valute.

Dali oročena štednja 3,6,9,12 meseci sa kamatom od 4,5% može onlajn sa otvaranjem besplatnog računa ? Jel neko koristi ovu štednju ?

Ja sam otvarao račun i štednju online. Prebaciš novac kad otvoriš račun i podneseš zahtev iz aplikacije za štednju. Pozovu te nakon toga i to je to. Nedavno su otvorili akciju za total paket besplatno 24 meseca. I to isto može sve online tako da su moja očekivanja prevazišli.

Ja sam otvarao račun i štednju online. Prebaciš novac kad otvoriš račun i podneseš zahtev iz aplikacije za štednju. Pozovu te nakon toga i to je to. Nedavno su otvorili akciju za total paket besplatno 24 meseca. I to isto može sve online tako da su moja očekivanja prevazišli.
Tako je.
Prođe neko vreme, tipa par sati, od podnošenja zahteva do njihovog poziva gde te zamole da digitalno prihvatiš ponudu, onda opet nakon par sati vidiš štednju na računu u aplikaciji.
Ako zahtev iniciraš ujutru, bude gotovo sigurno gotovo isti dan.

Jel može i ako nisi dobio email sa ponudom?

Ne vidim na sajtu da imaju tu akciju.

Nisam siguran, možda da ih pozoveš. U mom slučaju sam dobio mail za 24 meseci total-a besplatno. Ne znam po kom kriterijumu, pre toga sam otvorio besplatni račun i štednju online.

ja sam bio otvorio racun oktobra prosle godine jer mi je trebala jos jedna mastercard za onu akciju mastercard utorak, osnovni za mlade i to je to, nista drugo nisam koristio osim za to i dobih mail za 24 meseci bez odrzavanja

• Like
Reagovanja: uji
Vrlo moguće da su ponudili nama koji smo imali povremene uplate i upotrebe kartice (osim MC utorka sam iskoristio P&G cashback za šampone i uloške).

• Like
Reagovanja: fiy
Nazad
Vrh Dno