Šta je novo?

ProCredit Banka

• Začetnik teme Začetnik teme uros89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko vremena im otprilike treba da odobre (ili makar odreaguju) na zahtev za flex i oročenu štednju?

Koliko vremena im otprilike treba da odobre (ili makar odreaguju) na zahtev za flex i oročenu štednju?
Zahtev za Flex štednju sam poslao 31.8.2026. u 10.08, u 10.49 sam primio zahtev koji sam prihvatio.
Oročenu štednju nisam otvarao. Verovatno će se jako brzo javiti.

Par sati ako si odradio do 12h, ako si posle podne onda najverovatnije sledećeg dana.
Takvo je barem moje iskustvo.

Ovo važi i za reakciju (koja je možda i malo brža od ovog što sam naveo), i za kasnije otvaranje i prebacivanje sredstava na partiju u slučaju oročene (tokom procesa moraš imati dovoljno sredstava na tekućem).
Tako da, ako misliš da sve odradiš u jednom danu, najbolje je inicirati sve ujutru.

Juče oko 13h sam podnela zahtev za te dve štednje a jutros oko 10h su se oglasili. I kad sam otvarala račun trebalo im je više sati da pošalju kredencijale za E i M banking tako da nekako sumnjam da je kompletnu priču moguće odraditi za jedan dan ali nema veze, važno je samo da čovek zna s kojim vremenom da računa.

Nazad
Vrh Dno