Koliko su neozbiljni.Ma jok, nisam se ni nadao.
Da meni preko call centra kazu vazi za sve.
A ispostavi se suprotno
Koliko su neozbiljni.Ma jok, nisam se ni nadao.
Pa ti im onda napiši zvanično žalbu i navedi tačno kad si zvao call centar i da su ti rekli da važi za sve.Koliko su neozbiljni.
Da meni preko call centra kazu vazi za sve.
A ispostavi se suprotno
Zahtev za Flex štednju sam poslao 31.8.2026. u 10.08, u 10.49 sam primio zahtev koji sam prihvatio.Koliko vremena im otprilike treba da odobre (ili makar odreaguju) na zahtev za flex i oročenu štednju?
Par sati ako si odradio do 12h, ako si posle podne onda najverovatnije sledećeg dana.Koliko vremena im otprilike treba da odobre (ili makar odreaguju) na zahtev za flex i oročenu štednju?
Još niste isprobali plaćanje telefonom? Dodajte Mastercard u Apple/Google Pay,
platite telefonom najmanje 5000rsd do 27.11.2026. i na račun vam uplaćujemo 3000rsd.
Da mi je samo znati koji li im je kriterijum... 🙄Preko vibera sam dobio obaveštenje o akciji:
Ja sam čekao preko mesec dana. Došla pre 2 nedelje poštom, ali još nije aktivirana.Pre dve nedelje sam online otvorila besplatni račun uz koji ide debit Dina koju naravno još nisam dobila. Danas pogledam i u aplikaciji vidim da je kartica dobila broj (do sad su bili x-ovi na mestu broja), da je kartica neaktivna (kao što i treba da bude) i da je kartica kreditna što me zbunilo. Pretpostavljam da je u pitanju greška, kako je kod vas bilo?
Uzgred, Mastercard bi mi dobro došla pa razmišljam da pošaljem zahtev za karticu van paketa. Ako sam dobro ukapirala, ona košta 1200 rsd jednokratno i važi 5 godina - to je to ili sam nešto pogrešno shvatila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari