Šta je novo?

Procena G5-ce

nesharm

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
680
Koliko bih mogao da dobijem za Canon G5, ocuvan, u garanciji jos 2 meseca?

Pls, nemojte pisati glupe procene tipa 250 evra u sl 😉.

Pa 420€ je ok cena. Aparat je ocuvan, nista mu ne fali i nije previse rabljen...

Nesharm iskreno, ako dobijes 300-350 da pevas!
Ja se ubih da prodam C5060 za 390e 🙂

Prodati polovan aparat je jako nezahvalno... ja prvi nikad ne bih kupio polovan ni za cenu 70% novog istog takvog (bez pdv-a), eventualno da znam vlasnika i da mogu da mu polomim kicmu...

Sa druge strane, tj sa stanovista prodavca, posto imam jedan vrlo drag aparat na prodaju, ja znam koliko je on dobar i znam koliko meni vredi i znam koliko je ovde skup u prodavnicama, ali opet osim nekom kome bi bas on trebao, a ne plastikaner tipa a75, tesko da cu uspeti da ga prodam... a da ga dam dzabe mi se stvarno ne isplati, a i zao mi je, tako da imam 2 aparata (ili jedan meni jedan zeni |))

je inace nikad ne bih platio cenu koja je visa od cene novog u usa |>>
jos manje bih za stari model platio cenu visu od cene novog modela u usa...
g6 je 500$ sto je 380eu... inace je cena za g5 na ebay oko 300$ u excellent condition, osim nekih napacenih sektasa koji deset posto salju zrtvama cunamija i traze 800$ za svoj |))))) naravno dobar procenat ljudi ovde ipak nema mogucnosti da dobije aparat po us cenama, ali su cene u eu uglavnom jednake iznosu u usa, samo u evrima, dakle g6 bi verovatno mogao za 500eu da se dobije... naravno to je nov aparat, ako mu primenimo istu formulu ko na kola, godinu dana star vredi 400eu (g6), posto je g5 ipak slabiji, onda vredi manje...

Kad se sve sabere i oduzme, i ja mislim da ces 300-350 uspeti da dobijes, samo treba da nadjes nekog ko ce pre dati za polovan g5 te pare nego npr za nov a95, tj nekog ko zna kakav je koji aparat i ima pare... za vise ces morati da trazis nekog ko nije sa benca, a takvog ces tesko ubediti zasto je to bolji aparat nego a510 npr |))

simpson H je napisao(la):
Nesharm iskreno, ako dobijes 300-350 da pevas!
Ja se ubih da prodam C5060 za 390e 🙂

Naravno kad je C5060 zesca bulja :d

c5060 je po meni mama aparat za canone, samo mi je prevelik...

nesharm je napisao(la):
Koliko bih mogao da dobijem za Canon G5, ocuvan, u garanciji jos 2 meseca?

Pls, nemojte pisati glupe procene tipa 250 evra u sl 😉.

Neso ne slusaj ove pacere :-devil-:

Za cenu od oko 380-400evra SIGURNO U VRLO KRATKOM ROKU mozes da prodas G5-icu sa jos 2 meseca garancije pod uslovom da je dobro ocuvana

danijel00 je napisao(la):
samo mi je prevelik...
Ma i meni je, ali to nema veze sa ovom pricom :d

Imam (los) obicaj da aparat koji sam koristio duze od 6 meseci (da sam ga personalizvao 🙂) nikada ne prodajem. Ne mogu da dobijem onoliko koliko vredi, a uvek se nadje neko od meni bliskih ljudi kojima bude koristan...

S druge strane, cene polovnjaka mi uvek deluju previsoko i nikada ih ne kupujem....a prenisko za prodaju....standardan kupac-prodavac/prodavac-kupac konflikt :d

Calibra 4WD je napisao(la):
Neso ne slusaj ove pacere :-devil-:

Za cenu od oko 380-400evra SIGURNO U VRLO KRATKOM ROKU mozes da prodas G5-icu sa jos 2 meseca garancije pod uslovom da je dobro ocuvana

Glas razuma 🙂. Thanx...

Jel se pojavio Rebel XT kod tebe?

nesharm je napisao(la):
Glas razuma 🙂. Thanx...

Jel se pojavio Rebel XT kod tebe?

Nije jos,ali ocekujem da cu ih moci poruciti sredinom Aprila

Ma pitanje je da li on još uvek ima običnog rebela i po kojoj ceni 😉

Calibra 4WD je napisao(la):
Nije jos,ali ocekujem da cu ih moci poruciti sredinom Aprila
ako nije tajna moze li bar neka orijentaciona cena(makar na pm.) i kako se kod tebe krece sada PRO1

Maxo, ako je 850 evra Rebel u Nemackoj, onda ce ovde biti bez PDV-a oko 950, sto je podnosljivo, i vredi sacekati par meseci za njega.

Osim ako D50 ne napravi neko cudo...

Strasno kako su ove procene i poredjenja sa cenama u americi i ebay-u ogranicene, pa naruci ti lepo iz amerike ili ebay-a pa ce sa ostalim troskovima da te izadje na isto ako ne i skuplje, ili cekaj nekog da ti donese.
Neso sto kaze Kalibra, ja na tvom mestu ispod 400 ne bih isao za taj aparat.

Ramone, pricam o nemackom Ebay-u, gde je meni sasvim realno moguce da nabavim aparat.
Americki ne treba komentarisati, to je ipak preko Bare.

nesharm je napisao(la):
Ramone, pricam o nemackom Ebay-u, gde je meni sasvim realno moguce da nabavim aparat.
Americki ne treba komentarisati, to je ipak preko Bare.
Tacno tako, na to sam i mislio, a i cene su razlicite sa ove i one strane "ebay-a" 😉

Nazad
Vrh Dno