Šta je novo?

Problemi sa sistemom

smith_bre

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
705
Nešto čudno mi de sešava sa kompom, mislim da je puko Win, ali da pored toga ima još neke bubice, HDD Regenerator mi izbacuje greške, dok sentinel ništa ne govori

Platforma: MSI Z77A
Režim rada: SATA3, AHCI

BCr31sU.png
nWQsomg.png
2Hz5le6.png

Evo je slika koju sam radio kad sam dobio ssd

Platforma: Intel H61
Režim rada: SATA3, AHCI

ssd.jpg

Poslednja izmena:
Sta se "cudno" desava?
Kakve bubice, kakve greske izbacuje hddR?

Da se jednostavno ssd nije usporio jer je SandForce?

Kakav sad HDD regenerator ???, ne radi to SSD-u.

Hdd regenerator je instaliran zbog hdd-a, koji ima BC, pa sam hteo da ga očistim.
Poruku koju je izbacio sam okačio gore.
Čudne stvari koje dešavaju su neće da mi se instalira ni jedan usb uređaj, čak i neće da mi doda virtualni disk. Dodaću detalje kad budem za kompom

Hdd regenerator je instaliran zbog hdd-a, koji ima BC, pa sam hteo da ga očistim.
Poruku koju je izbacio sam okačio gore.
Čudne stvari koje dešavaju su neće da mi se instalira ni jedan usb uređaj, čak i neće da mi doda virtualni disk. Dodaću detalje kad budem za kompom
To su već najverovatnije OS problemi.

"Ma ima ova kockica da prodje kroz ovu okruglu rupicu..." 😉

Prilozi

• drveni oblici.jpg
    drveni oblici.jpg
    35.3 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:

Znači, nisam instalirao zbog SSD-a, nego zbog WD Green koji ima loše sektore.
Stim što kad se regenerator instalira, izbacuje poruke u sisem tray-u, među njima je ta porkua koje me buni, pa sam pitao šta znači, jer nisam uspeo da nadjem pametan odgovor na netu

Znači, nisam instalirao zbog SSD-a, nego zbog WD Green koji ima loše sektore.
Stim što kad se regenerator instalira, izbacuje poruke u sisem tray-u, među njima je ta porkua koje me buni, pa sam pitao šta znači, jer nisam uspeo da nadjem pametan odgovor na netu
OK, ako samo pokazuje moguće greške ali nemoj SSD da "popravljaš" sa njim. Hardove da ali SSD ne.

Nazad
Vrh Dno