Poslednja izmena:
To su već najverovatnije OS problemi.Hdd regenerator je instaliran zbog hdd-a, koji ima BC, pa sam hteo da ga očistim.
Poruku koju je izbacio sam okačio gore.
Čudne stvari koje dešavaju su neće da mi se instalira ni jedan usb uređaj, čak i neće da mi doda virtualni disk. Dodaću detalje kad budem za kompom

Ma ne guraj SSD kroz HDD Regeneratora, nema on tu šta da traži. Ne postoji ništa na njemu da radi na SSDu.Konačno sam seo za komp, pa da vam kažem šta me muči.
Što se tiće problema sa USB, to je sigurno do sistema, jer sam probao Live Linux, pod njim radi sve.
Ali me buni samo ova poruka što izbacuje regenerator.
Pogledajte prilog 143765
Evo ga SMART
Pogledajte prilog 143943
Hdd regenerator je instaliran zbog hdd-a, koji ima BC, pa sam hteo da ga očistim.
OK, ako samo pokazuje moguće greške ali nemoj SSD da "popravljaš" sa njim. Hardove da ali SSD ne.Znači, nisam instalirao zbog SSD-a, nego zbog WD Green koji ima loše sektore.
Stim što kad se regenerator instalira, izbacuje poruke u sisem tray-u, među njima je ta porkua koje me buni, pa sam pitao šta znači, jer nisam uspeo da nadjem pametan odgovor na netu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari