Valjda.U prevodu jel valjda ili ne ekran?
Mozes da kupis jos jedan SSD ako imas slobodan M.2 slot ili mozda 2.5 slot u slucaju da nemas moras da vadis taj SSD i da stavis drugi M.2 2242 umesto njega sad da li ces 1TB ili 2TB sve zavisi koliko para imas , posto je laptop pod garancijom to radi u ovlascenom servisu mada ne verujem da ni oni znaju da li ima slobodan slot.U prevodu jel valjda ili ne ekran?
Za ssd pitam jer cu verovatno dokupiti jos jedan,pa da znam kako da trazim,sta da kucam?
Ja sam morao da otpakujem, inače ga ne vidi kada otvoriš folder. Baš je bilo smaranje.Na nekim Lenovo laptopovima ne moraju driver nego samo ugasis INTEL VMD i pokaze SSD , sad ne znam kako je na drugim laptopovima , pretpostavljam da treba IRST driver sad ne znam da li mora iz .rar fajla da se uploaduje ili da se extaxtuje na usb pa onda?
Ниси требао да апдејтујеш биос али шта сад да се ради.Kako ovo resiti?
Otisao na njihov sajt...odradio automatski update,medjutim posle azuriranja bios-a nakon restarta iskace samo ovo na slici?
Da da...ubacio Win 11 i nisam skidao Lenovo drajvere 🤣Ниси требао да апдејтујеш биос али шта сад да се ради.
Да ли си решио проблем ?
Да сам на твом месту вратио бих се на Win 10, aли добро, сви смо различити.Da da...ubacio Win 11 i nisam skidao Lenovo drajvere 🤣
Mozda kad mi vrisne ovsj i budem obarao,ovako me stvarno mrzi,ovaj dobro sljakaДа сам на твом месту вратио бих се на Win 10, aли добро, сви смо различити.
Једна ствар ми је нејасна а то је хлађење и ваздух који удара у екран приликом хлађења.Mozda kad mi vrisne ovsj i budem obarao,ovako me stvarno mrzi,ovaj dobro sljaka
Ne druze,obraticu paznju vecerasЈедна ствар ми је нејасна а то је хлађење и ваздух који удара у екран приликом хлађења.
Да ли си приметио загревање екрана приликом већих оптерећења тј. играња игара ?
Igrao GTA 5 vise od pola sata,ni mrvu se zagrejao nije.Једна ствар ми је нејасна а то је хлађење и ваздух који удара у екран приликом хлађења.
Да ли си приметио загревање екрана приликом већих оптерећења тј. играња игара ?
Хвала мајсторе, од Бога ти здравље, да те служи још дуго.Igrao GTA 5 vise od pola sata,ni mrvu se zagrejao nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari