boggyman je napisao(la):LM dva racunara, vide se ali file sharing ne funkcionise FX
sta moze da bude probl?????
ajd... 😀
A sta to imas - hub, switching hub ili switch ?Gloom je napisao(la):SWICH HUB naravno ......
Sauron je napisao(la):Dalje, ako neko ima problem oko shareinga neka ide u control pannel\ folder options i nek u view odchekira use simple file shareing...Onda dobijete pri desnom kliku securiti karticu pa tu malo istrazujte, ja sam na primer namestio da se svi u mrezi loguju kao guest, i da, pronadjite negde gde pise inheritance i odchekirajte ga!!!
Sauron je napisao(la):Imate i neku knjigu o xp-u gde je umrezavanje odlicno objasnjeno, odatrle sam celu mrezu i ukrotio, doduse knjiga ima 11 mb🙂 ali bi bilo lepo skinuti je🙂..
D-KEE je napisao(la):a gde je tu hvala??? 🙂
salim se! drago mi je da ti je knjiga pomogla. pojavila se jos jedna knjiga o xp-u na netu 35 mb (microsoftovo izdanje) al nikako da je ulovim 🙁 zakasnio sam i sada link ne radi.. 🙁
Sauron je napisao(la):Auuu, ovo ce biti dug post🙂
Prvo, sto se tice shedulinga, idi na www.tweakxp.org i idi u networking i nadji tweak za iskljucivanje trazenja shedulinga...( procitacete da on cak 30 sec trazi sheduling!)
Dalje, ako neko ima problem oko shareinga neka ide u control pannel\ folder options i nek u view odchekira use simple file shareing...Onda dobijete pri desnom kliku securiti karticu pa tu malo istrazujte, ja sam na primer namestio da se svi u mrezi loguju kao guest, i da, pronadjite negde gde pise inheritance i odchekirajte ga!!!
Sto se tice wizarda, predlazem onog kome ne radi mreza, da lepo izbrise tu konekciju (iliti disable-uje) i da napravi novu iz pocetka, i pazite, meni mreza nece da radi ako imam neki firewall, ili cak AVP!, nemam pojma kako to i sta mu avp radi ali mreza jednostavno ne radi...
Imate i neku knjigu o xp-u gde je umrezavanje odlicno objasnjeno, odatrle sam celu mrezu i ukrotio, doduse knjiga ima 11 mb🙂 ali bi bilo lepo skinuti je🙂..
ajde ako nekom nesto nije jasno nek se javi 😀
Sauron je napisao(la):e evo ga link za onu knjigu o xp-u:
http://www.syngress.com/solutions/189_XP/189_xp_book.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari