Šta je novo?

Problem u igricama

• Začetnik teme Začetnik teme Sivi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sivi

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2004
Poena
619
Stvarno ne znam gde da stavim ovaj tekst, ako mu u ovoj sobi nije mesto zamolio bih nekog od mod. da ga prebaci u odgovarajuću sobu, hvala.

Sinoć sam počeo da igram GTA i sve je bilo ok, danas sam kupio volan i stavim Live for speed i NFS (jer u GTA 2 nisam mogao da pronađem kako da uključim volan) i počnu problemi. Čim uđem u igricu pri prvom meniju kao da se Esc i enter
stiskaju sami naizmenično bez prestanka, uopšte ne možeš nigde da klikneš 😡 . Probam GTA jer je sinoć radio neće ni tamo tj. ista situacija. Samo mi MYST radi.
Skenirao sam da nije neki virus i nisam ništa našao, isključio volan i ništa..
Molim vas ljudi za što hitniju pomoć stvarno ne znam šta je ovo :wall: toliko sam
čekao da vozim ove igrice a sada ne mogu ni sa tastaturom i mišem.

100% nisi kalibrisao volan pa te on tako "rastelovan" zeza. Odradi kalibraciju a pre toga proveri i koji drajver si stavio ili si pustio Windowsu da sam "provali" sta si mu ukljucio. Zna da zeza i Windows ako "vidi" neki drugi uredjaj. Svojevremeno sam ukljucio Genius G/06 gamepad na svoju masinu i pustio da Windows postavi Genericki Gamepad sa 6 tastera kao sto je i bilo na padu. Slicno se ponasala masina kao tvoja. Tek kada sam postavio drajver Genius-a stvar je proradila. :wave:

Odrađena je bila kalibracija ali sada se "stanje smirilo", GTA i LFS rade, kao problem je ostao NFS, njega sam i reinstalirao i opet ista situacija.
P.S. Da li uopšta može u GTA SA da se vozi volanom ta opcija izgleda da i nema.

Sivi je napisao(la):
kao problem je ostao NFS, njega sam i reinstalirao i opet ista situacija.
Jesi koristio njegove drivere ili je Win "podigao" neke svoje?

A sta je tacno problem ako mozes detaljnije da opises....

Sivi je napisao(la):
Odrađena je bila kalibracija ali sada se "stanje smirilo", GTA i LFS rade, kao problem je ostao NFS, njega sam i reinstalirao i opet ista situacija.
P.S. Da li uopšta može u GTA SA da se vozi volanom ta opcija izgleda da i nema.

Čekaj bre, šta si ti sad ovde rekao? 🙂
Sivi je napisao(la):
Sivi je napisao(la):
Da li uopšta može u GTA SA da se vozi volanom ta opcija izgleda da i nema.

Prvo kažeš da GTA radi, a onda pitaš da li može. 🙂
Kolko ja znam, nijedan GTA ne može da se vozi na volanu. NFSU2 može provereno, a trebalo bi da mogu i stariji. LFS mislim da takođe može (90% sam siguran).

Poslednja izmena:
1. Problem je bio da kada se pokrene GTA meni poludi tj kao da se stiskaju se enter i esc. Problem je donekle rešen tako što kada pokrenem GTA uključim volan (meni poludi) i onda isključim volan i sve je ok. Kada je pokrenem bez uključenog volana dolazi do istog zaglupljivanja.

2. U NFS-u nisam našao nikakvo rešenje. Nikakve kombinacije nisu pomogle.

Nazad
Vrh Dno