Sivi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2004
- Poena
- 619
Stvarno ne znam gde da stavim ovaj tekst, ako mu u ovoj sobi nije mesto zamolio bih nekog od mod. da ga prebaci u odgovarajuću sobu, hvala.
Sinoć sam počeo da igram GTA i sve je bilo ok, danas sam kupio volan i stavim Live for speed i NFS (jer u GTA 2 nisam mogao da pronađem kako da uključim volan) i počnu problemi. Čim uđem u igricu pri prvom meniju kao da se Esc i enter
stiskaju sami naizmenično bez prestanka, uopšte ne možeš nigde da klikneš 😡 . Probam GTA jer je sinoć radio neće ni tamo tj. ista situacija. Samo mi MYST radi.
Skenirao sam da nije neki virus i nisam ništa našao, isključio volan i ništa..
Molim vas ljudi za što hitniju pomoć stvarno ne znam šta je ovo :wall: toliko sam
čekao da vozim ove igrice a sada ne mogu ni sa tastaturom i mišem.
Sinoć sam počeo da igram GTA i sve je bilo ok, danas sam kupio volan i stavim Live for speed i NFS (jer u GTA 2 nisam mogao da pronađem kako da uključim volan) i počnu problemi. Čim uđem u igricu pri prvom meniju kao da se Esc i enter
stiskaju sami naizmenično bez prestanka, uopšte ne možeš nigde da klikneš 😡 . Probam GTA jer je sinoć radio neće ni tamo tj. ista situacija. Samo mi MYST radi.
Skenirao sam da nije neki virus i nisam ništa našao, isključio volan i ništa..
Molim vas ljudi za što hitniju pomoć stvarno ne znam šta je ovo :wall: toliko sam
čekao da vozim ove igrice a sada ne mogu ni sa tastaturom i mišem.