Girese
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.03.2003
- Poena
- 630
Tri meseca se borim sa problemom i mislim da je trenutak da zatrazim vasu pomoc.
Plavi ekran sledece sadrzine (slika) se javlja pri gasenju racunara. Kada na ekranu pise da ce da se ugasi racunar (na svetlo plavoj podlozi) – ako brzo predje sa "Logiing off" na " windows is shuting down" onda se javlja BSOD. Dakle, ne svaki put.
U medjuvremenu sam reinstalirao Win ( SP1 i SP2), zamenio: graficku, memoriju, hdd, napajanje, procesor. Dakle, sve osim maticne ploce.
Na tri razlicita hdd-a sam instalirao i razlicite verzije 5-6 programa koje svakodnevno koristim, ali nista.
Jos da zamenim tastaturu, misa, sobu pa sam sve promenio. :d
Trazio sam na netu da li jos neko ima isti problem , ali nisam nasao.
Nadam se da sam pogodio sobu jer ne znam sta je uzrok problemu
Neki savet?
Plavi ekran sledece sadrzine (slika) se javlja pri gasenju racunara. Kada na ekranu pise da ce da se ugasi racunar (na svetlo plavoj podlozi) – ako brzo predje sa "Logiing off" na " windows is shuting down" onda se javlja BSOD. Dakle, ne svaki put.
U medjuvremenu sam reinstalirao Win ( SP1 i SP2), zamenio: graficku, memoriju, hdd, napajanje, procesor. Dakle, sve osim maticne ploce.
Na tri razlicita hdd-a sam instalirao i razlicite verzije 5-6 programa koje svakodnevno koristim, ali nista.
Jos da zamenim tastaturu, misa, sobu pa sam sve promenio. :d
Trazio sam na netu da li jos neko ima isti problem , ali nisam nasao.
Nadam se da sam pogodio sobu jer ne znam sta je uzrok problemu
Neki savet?