Šta je novo?

Problem sa video zapisom

milosjankovic

Cenjen
Učlanjen(a)
14.09.2012
Poena
154
Imam problem sa video zapisom kada pustim preko neta secka mi i slika i zvuk i opterecenje procesora je 100% kada ide video.Iskljucio sam vizuelne efekte u vindovsu,obrisao temp failove i kako sam guglao mislim da sam kompjuter doveo do nekog maximuma koliko on moze.Konfiguracija je sledeca:
amd athlon 3000+ radi na 2.1 socket 462 ne mogu da ga apdejtujem u biosu
ram 1,5 gh
graficka nvidia geforce fx 5500
Win.XP SP3
Mislim da nije bas neka masina ali video fajlove bi morala da gura valjda???
Probao sam i da instaliram stariju verziju flasha ali na videu kada stisnem desni klik opet pokazuje novu verziju flasha,mozda je u tome problem?
Stvarno ne znam vise sta da radim sve sto sam izguglao pokusao sam jedino nisam pokusao da apdejtujem bios i time dobijem mogucnost da overklokujem procesor,Svaka pomoc bi dobro dosla pisite svoja misljenja,pozz

Prilozi

• proc.jpg
    proc.jpg
    179.5 KB · Pregleda: 65
Za video visoko kopresovanih formata, zaboravi na tečan video u višim rezolucijama na single core proceorima. Jednostavno sve se raspakuje kroz procesor pa ostane bez daha. Avi, wav i takvi nebi trebalo da budu problem.

Platforma, odnosno procesor je zastareo. Ne poseduje novije instrukcije, tako da mu ne bi pomoglo ni da radi na ~3Ghz.

Nemoguce da ne moze da se gleda youtube normalno sa single chore proc. Pa zar je youtube poceo da radi sa dual core procesorima,pa ljudi su gledali video zapise i sa slabijom konf.mora da postoji nesto sigurno

probao sam i sa firefoxom ali isto nesto posmatram kad god mu zadam neki zadatak procesor se zaleti do 100% recimo ucitavanje stranice itd,evo i sad dok pisem zar bas nista ne mogu da uradim povodom toga da ga malo oslobodim?Da ga ne muci antivirus?

Pa ove nove verzije antivirusa poprilicno znaju da namuce te slabe masine. Izbrisi ga pa probaj, mada je ipak taj racunar preslab za danasnje vreme.

Nazad
Vrh Dno