milosjankovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.09.2012
- Poena
- 154
Imam problem sa video zapisom kada pustim preko neta secka mi i slika i zvuk i opterecenje procesora je 100% kada ide video.Iskljucio sam vizuelne efekte u vindovsu,obrisao temp failove i kako sam guglao mislim da sam kompjuter doveo do nekog maximuma koliko on moze.Konfiguracija je sledeca:
amd athlon 3000+ radi na 2.1 socket 462 ne mogu da ga apdejtujem u biosu
ram 1,5 gh
graficka nvidia geforce fx 5500
Win.XP SP3
Mislim da nije bas neka masina ali video fajlove bi morala da gura valjda???
Probao sam i da instaliram stariju verziju flasha ali na videu kada stisnem desni klik opet pokazuje novu verziju flasha,mozda je u tome problem?
Stvarno ne znam vise sta da radim sve sto sam izguglao pokusao sam jedino nisam pokusao da apdejtujem bios i time dobijem mogucnost da overklokujem procesor,Svaka pomoc bi dobro dosla pisite svoja misljenja,pozz
amd athlon 3000+ radi na 2.1 socket 462 ne mogu da ga apdejtujem u biosu
ram 1,5 gh
graficka nvidia geforce fx 5500
Win.XP SP3
Mislim da nije bas neka masina ali video fajlove bi morala da gura valjda???
Probao sam i da instaliram stariju verziju flasha ali na videu kada stisnem desni klik opet pokazuje novu verziju flasha,mozda je u tome problem?
Stvarno ne znam vise sta da radim sve sto sam izguglao pokusao sam jedino nisam pokusao da apdejtujem bios i time dobijem mogucnost da overklokujem procesor,Svaka pomoc bi dobro dosla pisite svoja misljenja,pozz