Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Zadnjih nekoliko dana, mozda i mesec dva, imam problem kada hocu da pristupim modemu preko njegove 192.168.1.1 adrese. Imam svoj modem umesto Telekomog ADSL modema, vec nekih 5-6 godina. Ali kazem, zadnjih nekoliko puta kada hocu da mu pristupim, ne moze, kao da nije ta IP adresa. Resetujem ga i bude OK. Malopre isto. Resetujem, ali ovaj put vise nema neta. Resetuj jos otprilike 18 puta, i modem i ruter, nista, nema neta uopste. Modemu mogu da pristupim, sve mogu da menjam, podesavam, cuvam, ali nema neta. Stavim onaj Telekomov modem, radi, ima neta. Vratim moj, nema neta.
Pretpostavljam da mogu da pokusam da ga resetujem na fabricka podesavanja, ali izgubicu gomilu podesavanja za IPTV, tako da mi je to zadnja opcija.
Jel ima neko ideju zasto se ovo desavalo sa IP adresom i pristupu modemom i sada ovo konacno sa nepostojanjem neta? Mozda je i crkao, ali cudno je sto bi radio verovatno jos godinama da ga nisam resetovao.
Pretpostavljam da mogu da pokusam da ga resetujem na fabricka podesavanja, ali izgubicu gomilu podesavanja za IPTV, tako da mi je to zadnja opcija.
Jel ima neko ideju zasto se ovo desavalo sa IP adresom i pristupu modemom i sada ovo konacno sa nepostojanjem neta? Mozda je i crkao, ali cudno je sto bi radio verovatno jos godinama da ga nisam resetovao.