shtaps
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2003
- Poena
- 619
Ima li jos neko problem sa zamrzavanjem racunara u ovoj igri? Presao sam nekoliko trka bez problema, zatim je pocela da me izbacuje u win a sada zamrzne ceo racunar i nema pomoci bez restarta. Detaljno sam proverio sva moguca resenja koja su mi pala na pamet (novi drajveri, spustanje kloka procesora i graficke (inace Barton 2500@3200 i R9550@420/230 - nikada nikakav problem sa njima u testovima ili u radu), vracanje latencija memorije na default (Transcend 2x512@6-2-2-2 - prolazi sve testove, takodje nije pravila probleme ranije), proveravao sam temperature svega i sve je u granicama normale, trazio po netu resenje...) ali nista nisam nasao. Slican problem ima i drugar koji je instalirao igru na Athlonu 1800 i GF4Ti tako da i hw kombinacija otpada...
BTW: Igra i nije nesto ali sada me nervira sto nemam resenje za ovaj problem, prva igra koju ne mogu da igram, osecam se nekako porazeno
BTW: Igra i nije nesto ali sada me nervira sto nemam resenje za ovaj problem, prva igra koju ne mogu da igram, osecam se nekako porazeno