Šta je novo?

Problem sa Street Racing Syndicate

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Ima li jos neko problem sa zamrzavanjem racunara u ovoj igri? Presao sam nekoliko trka bez problema, zatim je pocela da me izbacuje u win a sada zamrzne ceo racunar i nema pomoci bez restarta. Detaljno sam proverio sva moguca resenja koja su mi pala na pamet (novi drajveri, spustanje kloka procesora i graficke (inace Barton 2500@3200 i R9550@420/230 - nikada nikakav problem sa njima u testovima ili u radu), vracanje latencija memorije na default (Transcend 2x512@6-2-2-2 - prolazi sve testove, takodje nije pravila probleme ranije), proveravao sam temperature svega i sve je u granicama normale, trazio po netu resenje...) ali nista nisam nasao. Slican problem ima i drugar koji je instalirao igru na Athlonu 1800 i GF4Ti tako da i hw kombinacija otpada...

BTW: Igra i nije nesto ali sada me nervira sto nemam resenje za ovaj problem, prva igra koju ne mogu da igram, osecam se nekako porazeno :(

:crash: Moguce da sa samom igrom nesto nije u redu, jer si rekao da je i drug probao na svom kompu. i da se identicno ponasa....jesili probao sa reinstalacijom ili drugom kopijom igre?? :trust:

ista stvar bila i kod mene...problem nije u hardveru, vec u igri: ona posle gasenja nastavlja da radi u pozadini...dakle, u task manager,pa je tamo iskljuci u procesima...ako imas dovoljno zivaca da sacekas, posto komp uzasno kilavi... :wall:

Poslednja izmena:
Probao sam sa reinstalacijom. Dizem ruke, ovo mi je oduzelo vec previse vremena. Na nekoliko mesta na netu sam nasao ljude sa istim ili slicnim problemom ali se nije pojavio niko sa resenjem.

2 nex999: Da nemas mozda Omega drajvere? Sada mi je palo na pamet da je to jedino sto ja i ortak imamo isto na kompovima, doduse on na nV karti...

nemam...imam gf6800-ku sa forcewareom, ali kazem ti, nije do hardvera...igrica iz nekog razloga nastavlja rad i posto se izadje u desktop...jednom mi se zakucala za vreme igre, ali posle je radila ok (dok se nisam ja smorio)
jedan moj drugar sa gf ti4400 ima isti problem, resava ga ubijanjem igrice u task-manager-u...ali nije mu se zakucavala za vreme igre, nego samo nije htela da se ugasi...
mitronije sa ovog foruma je isto prelazio igru, ni njemu se nije zakucavala (ati9800pro),ima regularne drajvere...
dakle moguce je da ti omega pravi frku

E ljudi ja sam je bas dosta vremena igrao i nisam imao nikakvih problema. Znaci regularno je i ulazila i izlazila iz igre (Intel PIV 3.3GHz + radeon 9800Pro). No predlazem ti da se svakako nemucis oko nje posto i u slucaju da je namestis da rada kako treba tesko da ces da sakupis 77000 respecta sto ti je neophodno za kraj, a onda ces samo jos dodatno da se iznerviras...

Proday je napisao(la):
E ljudi ja sam je bas dosta vremena igrao i nisam imao nikakvih problema. Znaci regularno je i ulazila i izlazila iz igre (Intel PIV 3.3GHz + radeon 9800Pro). No predlazem ti da se svakako nemucis oko nje posto i u slucaju da je namestis da rada kako treba tesko da ces da sakupis 77000 respecta sto ti je neophodno za kraj, a onda ces samo jos dodatno da se iznerviras...

Kazem, video sam igru i verovatno je ne bih ni igrao, zanima me sta je uzrok tog zamrzavanja, prosto zato sto mi se to nikada nije desilo. Ovo za izbacivanje u win i razumem (verovatno lose odradjen nocd, btw jedini na netu...) ali kada igra zamrzne ceo sistem to mi vise lici na neku hw nekompatibilnost, veliki o/c, pregrevanje... ili mozda lose programiranje. U medjuvremenu sam probao najnovije softmod (w1zard) a i neke starije zvanicne kataliste i nista se ne menja.

Evo i kod prijatelja na bartonu slican problem. Doduse on i nemoze da udje u igru (izbaci mu tamo odma posle prve reklame; namco cini mi se). Izgleda je neka nekompatibilnost sa odredjenim AMD procesorima.

ista stvar je pocela da mi se desava.....odprilike kod kupovine prvog skyline je pocelo....uzasno smara pfffff.....bar neka zamena do NFSU MW

Vrh Dno