Da li neko moze da mi pomogne? Dakle, jutros je komp na poslu radio sasvim OK (Win2k + SP4, tek instaliran, Intel 500MHz, 128 MB, 40 GB), malo kasnije sam hteo da instaliram nove drajvere za nVidia TNT2 graficku, pa reset, i posel toga win nije hteo ni da dodje do mesta gde treba da se ulogujem!!!....Komp nije blokirao (radi mis, po malo zasvetli lampica od harda), ali dodje do mesta gde otprilike pise "applaying windows setings"! Posle ponovnog reseta (hard), komp je jedino hteo da se podigne u safe mode. Uninstalirao sam drajvere za Nvidiu, ponovo restart, ali opet isti problem!!!! jednom sam cekao skoro 15 minuta, napokon je dosao do logovanja, ukucao sam user i pass, i onda je taj panel postao siv i nista se vise nije desavalo!!!. Da l neko ima ideju sta je moglo da se desi? Ovo je prvi put da se srecem sa Win2k (sta cu kad su mi to uvalili na poslu!). Probao sam i "load last known good" i "VGA mod"..nista nije pomoglo - uvek isto. Oce samo u safe mode! Da li w2k ima neku foru za pamcenje prethodnih registry-a, kao XP? Pomagajte, ako nista drugo, zato sto mi je danas rodjendan...🙂Svaka ideja je dobro dosla.