Šta je novo?

Problem sa slikama na sajtu

JowashCR7

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2012
Poena
151
Ovako, problem je sledeći: Offline sam napravio sajt i sve radi ok. Između ostalog na njemu imam i neke slike koje se otvaraju lightbox-om. I kada se pregleda na bilo kom pretraživaču sve je ok. Međutim kada preko Filezille to upladujem na server, od 15-ak slika u malom obliku (mali oblik je oblik slike pre klika na nju i otvaranja u većoj dimenziji uz pomoć lightbox-a) vide se samo 2. A te 2 slike koje mogu da se prikažu ni po čemu se ne razlikuju od ostalih, dakle format je isti, dimenzije približne. Da li neko ima rešenje, malo je hitno? :) Hvala unapred.

Koja je putanja do slika? Da nije slucajno tipa "C:/user/desktop/..."? Znam da je brutalno ocigledno, ali mi to pade na pamet.

E hvala na odgovoru svakako, putanja je bila ok. Nego je toliko glupo sa moje strane što sam ostavio imena nekih slika a sadržala su veliko slovo. Slučajno sam uočio taj problem. Svakako hvala. :) Pozdrav.

Da, taman sam hteo da te pitam za slova to je genericka greska :)
Ono sto ja licno radim sa fajlovima ako se genericki pune pa idu na front je preimenovanje u backendu, npr dodelis im neka random imena itd, sebi smanjis stres itd, a ako sam sredjujes slike opet mozes napraviti neki app koji ce to raditi za tebe :)

Nazad
Vrh Dno